به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد شریفی» روز یکشنبه در بازدید از کارگاههای صنایع دستی استان ایلام، اظهار کرد:این تعداد جواز تأسیس کارگاهی برای متقاضیان در رشتههای مختلف صنایعدستی و فراهم کردن فرصت شغلی به علاقهمندان و فعالان این حوزه صادر شده است.
وی افزود: جواز تأسیس کارگاهی مجوزی است که برای راهاندازی و ایجاد ظرفیتهای جدید تولید، اشتغال، توسعه و تکمیل ظرفیتهای موجود در یک رشته مصوب صنایعدستی صادر میشود و بیانگر پیشبینی ظرفیت و نوع تولید محصولات است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام تاکید کرد: این مجوز برای افرادی که قصد احداث، راهاندازی کارگاه دارند به مدت ۶ ماه صادر میشود تا در صورت تکمیل ظرفیتهای موجود تبدیل به پروانه کارگاهی شود.
شریفی با اشاره به مزایای صدور این پروانهها، افزود: هنرمندان دارای پروانههای تولید انفرادی و کارگاهی میتوانند از مزایایی از جمله شرکت در نمایشگاهها و جشنوارهها، اهدای تسهیلات، شرکت در دورههای آموزشی و مهارتی و… بهرهمند شوند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام با بیان اینکه این مجوزها بیانگر نوع، ظرفیت تولید و سرمایهگذاری انجام شده برای یک رشته در مکانی معین است، تصریح کرد: افرادی که مجوز دریافت میکنند به شکل مستمر و مداوم در رشته مورد تقاضای خود فعالیت و تولید خواهند داشت.
استان ایلام دارای ۳۳ رشته صنایع دستی و سوغاتمحلی با ۹ هزار صنعتگر هنرمند فعال است.
نظر شما