حسین امامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این آزمون ها شامل ۱۷ پارامتر فلز سنگین نظیر مس، سرب، روی، کادمیوم آرسنیک توتال نیکل، کبالت بیسموت، آنتیموآن، منگنز، مولیبدن، سلنیوم، آهن وانادیوم، کروم توتال، سیانید و جیوه است که با استفاده از دستگاه «پلاروگراف» در آزمایشگاه مرکزی شرکت آبفا خراسان رضوی در مشهد مورد سنجش مستمر قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این دستگاه مکانیزه که قادر به تزریق نمونه، تخلیه پساب، شستشوی اتومات سل، تزریق ریجنت، تزریق استاندارد و رسم منحنی کالیبراسیون است، افزایش سرعت و اطمینان از دقت در فرآیند کار را موجب می شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: انجام این آزمون ها برابر تعرفه شرکت مهندسی آبفای کشور افزون بر هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال هزینه دارد که در صورت عدم تجهیز و راهبری دستگاه مذکور باید توسط آبفا پرداخت می شد.
امامی ادامه داد: همچنین این شرکت به دستگاه «اتمیک ابزروبشن» مجهز است و با توجه به هزینه های بالای راهبری و نگهداری آن در مقایسه با پلاروگراف، آزمایشات غیر روتین تک پارامترها به خصوص جیوه و کروم توتال، با این دستگاه انجام می شود.
۴۲ آزمایشگاه آب و فاضلاب در خراسان رضوی فعال است و وظیفه این واحدها کنترل و ارزیابی مستمر آب شرب است.
هم اینک یک میلیون و ٣٣٠ هزار مشترک در بخش آب و ٢۴۵ هزار مشترک در بخش فاضلاب خراسان رضوی به جز شهر مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی قرار دارند.
به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت «خشکسالی شدید» و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت «خشکسالی بسیار شدید» است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاه های غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آب های زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.
نظر شما