به گزارش ایرنا، عبدالرحمن مرادزاده روز دوشنبه در حاشیه این آیین افزود: درختکاری و توسعه پوشش گیاهی، به ویژه کاشت حرا، به سواحل خلیج فارس در استان بوشهر جلوهای زیبا و چشمنواز بخشیده و به توسعه گردشگری دریایی کمک شایانی کرده است.
وی با اشاره به اهمیت جنگلهای حرا و خوریات در اکوسیستم دریا اظهار کرد: این جنگلها نه تنها بهعنوان یکی از جاذبههای گردشگری استان بوشهر بلکه نقش کلیدی در جذب و حفظ گونههای متنوع پرندگان و آبزیان دارند.
مرادزاده ادامه داد: جنگل های حرا در مقایسه با سایر گونه های درختی در مقابله و کاهش کربن آبی نقشی بی بدیل دارند.
وی یادآورشد: جنگلهای حرا در شهرستانهای " عسلویه " و " دیر" قرار دارند و در سایر شهرستانهای استان بوشهر به صورت دست کاشت توسط محیط زیست ، منابع طبیعی و سازمان های مردم نهاد کاشته شده است.
مرادزاده ادامه داد: جنگلهای مانگرو از جمله مهمترین اکوسیستم های آبی حایل بین دریا و خشکی هستند که نقش حفاظتی آنها بی نظیر است و در فرایند های بیولوژیکی سواحل مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری نقش بارزی دارند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر یادآور شد: اجرای این برنامه با هدف ارتقای آگاهیهای عمومی و ترویج فرهنگ مسئولیتپذیری نقش مهمی در جلب مشارکت مردمی در حفاظت از محیط زیست ایفا میکند.
وی افزود: حفاظت از محیط زیست وظیفهای همگانی است و بدون همکاری مردم نمیتوان به اهداف بلندمدت زیست محیطی دست یافت.
مرادزاده با توصیه به شهروندان برای تولید زباله کمتر و همراه داشتن کیسه زباله در هنگام حضور در طبیعت گفت: حضور مسئولانه در طبیعت و پاکیزه نگه داشتن آن، نشانهای از تعهد به محیط زیست و نسلهای آینده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: تالاب زیبای سلطانی از سرمایههای طبیعی و خدادادی شهرستان بوشهر است و همه باید در صیانت از آن کوشا باشیم.
نظر شما