به گزارش خبرنگار ایرنا، بابک محمودی روز دوشنبه در جریان بازدید از طرح ساخت پایگاه امداد و نجات مستقر در انجیلاق قزوین، اظهار کرد: ارایه خدمات این مرکز جامع با تمام تجهیزات و خدمات پشتیبان خود، به ویژه برای پایتخت نیز در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به پیشرفت فیزیکی این طرح و با برنامه ریزی های صورت گرفته، طی چند روز آینده گروههای امدادی در این مرکز مستقر خواهند شد.
محمودی تصریح کرد: سال گذشته تجهیزات خوبی از نظر ترابری برای این مرکز تهیه شد که میزان آن ۲ برابر بود تا جایی که پایگاه هوایی امداد و نجات که همیشه در قزوین مستقر است، به راحتی می تواند دسترسی به چند استان کشور را داشته باشد.
به گفته این مسوول، با راهاندازی مرکز امداد و نجات انجیلاق، استان قزوین قطب مهم ارایه امداد نجات کشور خواهد بود و برای تمام خودروهای عبوری به سمت استان های شمالی و غربی کشور از جمله گیلان، زنجان و همدان نقطه اتکای مهمی در کشور محسوب میشود.
محمودی خاطرنشان کرد: با توجه به نیازمندی های موجود، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات داخلی این مرکز احتیاج داریم تا بتوانیم در سریع ترین زمان ممکن نیروهای امدادی را مستقل کنیم.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: قزوین از استانهای مهم صنعتی کشور محسوب می شود که در کنار این موضوع شاهراه مهم ارتباط زمینی برای بسیاری از استان ها به شمار رفته که از این منظر بایستی از نظر امداد و نجات مجهزتر از استانهای همجوار آن باشد.
مرکز امداد و نجات انجیلاق ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
حبیب درگاهی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر قزوین نیز در این دیدار، اظهار کرد: مرکز امداد و نجات انجیلاق در مساحتی بالغ بر ۱۰ هکتار احداث شده و عملیات عمرانی آن نیز در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد روبرو است.
وی اضافه کرد: تاکنون برای ساخت این پایگاه ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تکمیل نهایی آن نیز به چهار هزار میلیارد ریال اعتبار دیگر نیازمندیم.
درگاهی تصریح کرد: ایجاد پنج انبار امدادی، جایگاه امداد هوایی و سولههای نگهداری تجهیزات در مرکز از نقاط قوت این طرح محسوب میشود.
به گفته این مسوول، اگرچه چنین پایگاهی را در استان های آذربایجان شرقی، کرمان و یزد داریم اما این مرکز نزدیک ترین پایگاه تخصصی امدادی به پایتخت بوده که در مواقع بحرانی، معین استانهای البرز و تهران نیز محسوب میشود.
نظر شما