سردخانه های مواد غذایی باشت معطل تسهیلات بانکی

گچساران- ایرنا- سردخانه های مواد غذایی باشت که عملیات اجرایی آنان در شهرک صنعتی "خان احمد" شهرستان باشت به پایان رسیده ، اما عدم دریافت تسهیلات بانکی مانع از بهره‌برداری از این واحدها شده که این امر نگرانی سرمایه‌گذاران را به همراه داشته است.

به گزارش ایرنا،شهرک صنعتی "خان احمد" در شاهراه حیاتی شمال جنوب و محور مواصلاتی چهار استان کهگیلویه و بویراحمد، فارس ، خوزستان، بوشهر واقع شده که با توجه به موقعیت راهبردی و ممتازی که دارد از شهرک های صنعتی خوب استان محسوب می شود.

سرمایه گذاران سردخانه های مذکور که بیش از ۱۶۰میلیارد ریال برای احداث این طرح ها هزینه کرده اند در این زمینه می گویند: این واحدها برای نگهداری مرکبات ایجاد شده و اقدام دیرهنگام می تواند منجر به یک سال عقب ماندن درآمدزایی برایشان شود.

آنها ابراز کردند: ثمره دسترنج باغداران مرکبات شهرستان باشت به علت نبودن سردخانه نگهداری مواد نگهداری از سوی واسطه ها به تاراج می رود و ایجاد چنین واحدهای صنعتی برای نگهداری و توزیع به موقع در بازار می تواند کمک شایانی به بهبود درآمد بهره برداران کند.

رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان باشت ابراز کرد: احداث سوله و تامین تجهیزات مورد نیاز این سردخانه ها در کمتر از یک سال نشان دهنده عزم دولت و بخش خصوصی برای راه اندازی این واحدهاست اما عدم تسهیلات بانکی موجب شده تا سرمایه گذاران فرصت نگهداری از لیموترش باغداران منطقه و کسب درآمد را از دست بدهند.

سیده فاطمه حسینی ابراز کرد: عملیات اجرایی چهار سردخانه با ظرفیت‌های ۵۰۰، ۶۰۰، یکهزار و دو هزار تن پارسال آغاز شد.

وی ادامه داد: از این تعداد سردخانه ها تاکنون یک مورد به بهره‌برداری رسیده، 2 سردخانه دیگر با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد و یکی دیگر با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در انتظار تسهیلات بانکی هستند.

حسینی بیان کرد: راه اندازی این سردخانه های نگهداری میوه افزون بر ایجاد۱۰ فرصت شغلی مستقیم به جلب رضایت سرمایه گذاران بخش خصوصی به افزایش درآمد بهره برداران محلی کمک می کند.

رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان باشت عنوان کرد: این سرمایه گذاران در مجموع ۱۶۰ میلیارد ریال برای احداث واحدهای صنعتی مذکور هزینه کرده اند که ۱۰۰ میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی از محل تبصره ۱۸ بوده است.

فرماندار باشت با بیان اینکه حمایت از بخش خصوصی تاثیر مهمی در رونق اقتصادی منطقه دارد گفت: دستیابی به رونق اقتصادی و تسریع در روند توسعه و پیشرفت شهرستان، در گرو حمایت از بخش خصوصی و تشویق به سرمایه‌گذاری است.

سردخانه های مواد غذایی باشت معطل تسهیلات بانکی


بهنام برازنده با بیان اینکه ما به دنبال حل مشکلات پروژه‌های تولیدی و صنعتی شهرستان هستیم تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی در مجموعه شهرستان، حمایت از سرمایه‌گذاران با رفع موانع تولید است.
وی گفت: مهم‌ترین اولویت دولت در شهرستان، ایجاد و توسعه اشتغال پایدار و حمایت از تولیدکنندگان می باشد و پیگیری‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نشان‌دهنده نگاه ویژه دولت به این حوزه است.

برازنده افزود: دولت برای تقویت بخش تولید و صنعت تمام توان و امکانات خود را بسیج کرده و امروز همه مدیران دستگاه‌های اجرایی برای کمک و پشتیبانی از بخش تولید و اشتغال پای کار هستند.

وی با یادآوری این مساله که معطل ماندن سرمایه بخش خصوصی منجر به بی انگیزه شدن آنان می شود خواستار رفع موانع راه اندازی این سردخانه ها شوند.

شهرستان باشت از قطب های مرکباتی چون لیموترش، نارنگی و پرتقال است و سالیانه حدود ۱۰۰ تن محصول زراعی و باغی در شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در جنوب کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha