به گزارش ایرنا، سرپرست دانشگاه تفرش در این آیین گفت: پژوهش و آموزش دوبال موفقیت در محیط دانشگاه هستند که حرکت این دوبال در بستر فرهنگ و اخلاق ضروری است.
دکتر محمودرضا شاهوردی افزود: اگر پژوهش و آموزش در این بستر حرکت کنند تحولی عظیم در دانشگاه و سطح علمی کشور ایجاد میکنند.
وی ضمن تشکر از تلاشهای خستگی ناپذیر دکتر واشقانی فراهانی رئیس سابق دانشگاه در حوزه پژوهش تصریح کرد: اشاعه فعالیت گروهی بین رشتهای در حوزه پژوهش یکی از عوامل پیشرفت در این بخش است.
سرپرست دانشگاه تفرش تصریح کرد: با توجه به وجود آزمایشگاهها و پتانسیلهای پژوهشی موجود در دانشگاه تفرش، باید درآمدزایی از این امکانات و فراهم نمودن بسترهای استفاده از این آزمایشگاهها توسط پژوهشگران در اولویت کاری معاونت پژوهشی دانشگاه قرار گیرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش نیز در این آیین گفت: یکی از عوامل اساسی پیشرفت در کشورهای توسعه یافته، توجه خاص به امر پژوهش است که طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید پیشرفت در کشور در تمامی حوزه ها با الگوی اسلامی و ایرانی انجام پذیرد.
حجت الاسلام ابراهیم باقرزاده افزود: رسالت کنونی اساتید در محیط دانشگاه تقویت روحیه علم پژوهی و توجه به علم و پژوهش و مجاهدت علمی و تلاش وافر برای رسیدن به قله های پیشرفت علمی است. .
ارائه گزارش عملکرد معاونت پژوهشی توسط دکتر محمد علی مهرپویا معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و تقدیر از برگزیدگان در حوزه های پژوهشگران برگزیده دانشگاه، پژوهشگران برتر، برگزیدگان در حوزه فناوری و نوآوری، شرکت فناور برگزیده، شرکت فناور برتر، مدیر پژوهشی شایسته تقدیر، کارشناس اجرایی برگزیده پژوهشی و برگزیدگان شایسته تقدیر از برنامههای آیین تجلیل ازپژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه تفرش بود.
دانشگاه تفرش دارای ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو است که درهشت رشته مشغول به تحصیل هستند.
این مرکز آموزش عالی دارای ۸۵ هیات علمی تمام وقت است.
نظر شما