استاندار مرکزی: نقش شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در تحرک اقتصادی استان بی‌بدیل است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: نقش شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در تحرک اقتصادی استان و در نهایت کشور بی‌بدیل است و باید از این ظرفیت بیش از پیش استفاده شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا،مهدی زندیه‌وکیلی روز سه‌شنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی افزود: تسهیل فرآیند تصمیم‌گیری و رفع موانع موجود در فضای کسب و کار مهمترین رویکرد این شورا است و اعضا بویژه بخش دولتی باید نسبت به این‌ مهم آگاهی داشته باشند.

وی ادامه داد: اعضای شورای گفت‌وگو بر اهمیت شنیدن نظرات و دغدغه‌های بخش خصوصی تاکید داشته باشند و بدانند که این تعامل می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی استان کمک شایانی کند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: اگر شورای گفت و گوی استان در این زمینه‌هایی همچون گفت و گوهای سازنده، مشارکت سازنده، حل مسائل محلی، پشتیبانی و ارتباط موثر خوب عمل کند می‌تواند به عنوان یک نهاد موفق و موثر در بهبود فضای کسب و کار و ارتقای سطح زندگی مردم در آن استان به آن نگاه کرد.

زندیه‌وکیلی با اشاره به رتبه برتر استان در بهبود شرایط کسب و کار در سطح ملی گفت: اگر این استان موفق به کسب این عنوان شده نتیجه عملکرد مطلوب دستگاهای ارزیاب و بازرسان بوده است.

وی تاکید کرد: مدیران دولتی به این جلسه آمدند تا مشکلات بخش خصوصی حل شود و جلسه شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی نشان داد در حوزه حسابرسی مشکل وجود دارد و نیاز به کار کارشناسی است.

استاندار مرکزی به شرایط تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: صندوق تامین اجتماعی مسایل و مشکلات متعددی دارد که یکی از مشکلات این مجموعه، حقوق و دستمزد است.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: تامین اجتماعی اداره دولتی نیست بلکه یک صندوق است که به دلایلی اکنون شرایط مطلوبی ندارد.

وی ادامه داد: صندوق‌های تامین اجتماعی باید متعدد باشند تا رقابت صورت گیرد اما تامین اجتماعی اجازه نمی‌دهد تا سایر صندوق‌ها بیمه‌ای باشند.

استاندار مرکزی افزود: آنچه صندوق‌های بیمه به عنوان حق بیمه می‌گیرند در مقابل آنچه باید در چندین سال آینده به بیمه شدگان پرداخت کنند، ناچیز است.

زندیه‌وکیلی تاکید کرد: مواردی که در جلسه شورای گفت و گوی دولت با بخش خصوصی استان، درباره حسابرسی از واحدهای بخش خصوصی عنوان شد، صحیح است اما فردی که حسابرس است باید در این جلسه حاضر باشد.استاندار مرکزی .

حسن میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی نیز گفت: موسسه حسابرسی در چاچوب سازمان حسابرسی عمل می‌کند اگر حقی ضایع شده، دیوان عدالت اداری برای این مهم پیش‌بینی شده است و اگر به قوانین اشکال است، باید ایرادات احصا و بررسی شود.

وفاق ملی برای فعالان اقتصادی لغو تحریم‌ها است

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک هم با اشاره به شعار دولت با عنوان وفاق ملی گفت: وفاق ما به عنوان فعال اقتصادی این است که، لغو تحریم‌ها پیگیری جدی شود.

ناصر بیکی افزود: توجه به مسایل اقتصادی و سرمایه‌گذاری در جغرافیایی برون مرزی مورد دقت قرار گیرد تا قراردادهای تجاری و اقتصادی مختل و ابتر باقی نماند.

وی بیان کرد: برای توسعه کسب و کار لازم است تا مبارزه با پول شویی و مافیای اقتصادی مورد اهتمام قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک ادامه داد: اگر اف ای تی اف پذیرفته شود گام بلندی برای رفع تحریم‌های اقتصادی برداشته می‌شود و تحریم‌ها رفع نخواهد شد مگر این که موانع پیش روی این فرآیند برطرف شود.

ثبت ۸۵۰ شکایت کارگری در استان مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: امسال ۸۵۰ شکایت کارگری نسبت به عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما در استان ثبت شده است.

علیرضا حسینی افزود: ۱۲۰ هزار میلیارد ریال درآمد تامین اجتماعی استان در سال جاری بوده در حالی که ۱۳۰ هزار میلیارد ریال هزینه داشته است.

وی بیان کرد: با وجود آنکه کسری درآمد نسبت به هزینه در سال جاری ثبت شده اما تلاش شده تا به کارفرمایان استان فشار وارد نشود.
مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: ۹۹ درصد مصوبات ستاد تسهیل عملیاتی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha