به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، خبرگزاری فلسطینی «معا» به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی نوشت: رهبری سیاسی این رژیم تصمیم گرفته است که هیات مذاکره کننده خود فعلا" در قطر باقی بماند و این نشانه خوبی از پیشرفت مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا بین «تل آویو» و «حماس» است.
بر اساس این گزارش، یک منبع آگاه اسرائیلی به شبکه ۱۳ این رژیم مدعی شد که در چندین بند از توافق، پیشرفتهایی حاصل شده است اما همچنان شکافهایی وجود دارد.
به ادعای وی، در پی این مذاکرات، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر وزرایی که با خطوط کلی توافق با حماس بر سر مبادله اسیران و در راس آنها «بن گویر» وزیر امنیت داخلی اسرائیل مخالف هستند، فشار میآورد.
اما یکی دیگر از مقامات رژیم اسرائیل به این شبکه تلویزیونی گفت: «اختلافات قابل حل است، اما رسیدن به توافق تا ۲۰ این ماه (ژانویه) دشوار خواهد بود».
شبکه ۱۳ رژیم صهیوینستی افزود: اکنون مهمترین موضوع لیست اسرای فلسطینی است که در چارچوب توافق آزاد خواهند شد اما مسائلی مانند تاریخ خروج ارتش اسرائیل از نوار غزه قابل حل و سادهتر است.
این شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی تصریح کرد که ارتش اسرائیل طرحهایی را برای عقب نشینی سریع از مواضع خود در داخل نوار غزه به ویژه از محورهای نتساریم در جنوب غزه و فیلادلفیا که در امتداد مرز مصر و غزه قرار دارد، آماده کرده است.
رسانههای رژیم صهیونیستی روز یکشنبه نیز گزارش دادند که هیأت صهیونیستی به ریاست «دیوید بارنیا» رئیس موساد و «رونین بار» رئیس شاباک (دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) وارد قطر شدند تا درباره آزادی اسرای صهیونیست مذاکره کنند.
پیش از این مخالفت بنیامین نتانیاهو با آتشبس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرد و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شدند.
این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شد و در حالیکه آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد، پیشتر بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی کرده بود.
جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در حالی در شانزدهمین ماه متوالی ادامه دارد که دیوان بینالمللی کیفری دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر کنونی و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت ۲۶۵ روز جنگ در نوار غزه، هنوز به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران نظامی صهیونیست از نوار غزه دست نیافته است.
نظر شما