محمد نجفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اتمام طرح سرشماری کشاورزی در قصرشیرین اطلاعات ۱۰۰ درصدی مربوط به کشاورزان و باغداران این شهرستان ثبت شده و مشخص شد که ۲۵ روستا بالای ۳۰ خانوار جمعیت دارند.
وی با اشاره به اینکه آمار لازمه برنامه ریزی درست است، گفت: ۱۱۰ نقطه قصرشیرین در این طرح مورد بررسی آمارگیری قرار گرفت که ۲۵ درصد در زمینه کشاورزی، ۵۰ تا ۶۰ درصد در بخش باغات و در بخش شیلات و زنبور عسل نیز ۲۵ تا ۳۰ درصد نسبت به سرشماری سال ۱۳۹۳ افزایش و توسعه داشتهایم.
وی به تفکیک آمار زمین های کشاورزی ثبت شده را ۲۱ هزار هکتار و باغات این شهرستان را یک هزار و ۶۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: سرشماری عمومی کشاورزی در قصرشیرین با شناسایی حدود سه هزار و ۱۰۰ بهره بردار در ۹ زمینه فعالیت تعریف شده حوزه کشاورزی همچون باغداری، دامپروری، زنبورداری، آبزیان و کشاورزی پایان یافت.
فرماندار قصرشیرین اضافه کرد: این افزایش اراضی باعث برنامه ریزی بهتر و جذب بودجه بیشتر به شهرستان می شود ضمن اینکه با توجه به فاصله گرفتن از آخرین سرشماری و تحولات سریع بخش کشاورزی اجرای سرشماری امسال ضرورتی اجتناب ناپذیر بود و مردم روستاهای بخش مرکزی شهرستان شامل دهستانهای فتح آباد و الوند و غیرساکن در بخش خسروی شهرستان قصرشیرین خوشبختانه در انجام این طرح همراه و همگام با آمارگیران بودند.
شهرستان مرزی قصرشیرین افزون بر ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
این شهرستان ۲ بخش مرکزی و سومار و ۵۶ روستا دارد که ۳۶ روستای آن هم اکنون خالی از سکنه است. ۳۶ روستای بازسازی نشده نوار مرزی قصرشیرین قبل از جنگ تحمیلی بیش از ۹ هزار نفر جمعیت داشت.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که از این میزان حدود چهار هزار هکتار آن باغ مثمر است. مرکبات در شهرستان قصرشیرین در کنار خرما و انگور یاقوتی، سبزی و صیفی جات، یکی از محصولات اقتصادی و منبع درآمد باغداران منطقه است.
نظر شما