به گزارش خبرنگار ایرنا؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان روز دوشنبه در آئین بهرهبرداری از حسینیه و کتابخانه مرحوم "آیتالله فاضلیان" در ملایر بیان کرد: علما و روحانیان از صدر اسلام تاکنون تلاشهای زیادی برای حفظ دین اسلام و نام، سیره و روش نبی اکرم(ص) انجام دادند.
آیتالله "حبیبالله شعبانیموثقی" با بیان اینکه اگر در نجف حوزه علمیه توسط علما تاسیس نمیشد، امروز نامی از حضرت علی(ع) و ۱۳ رجب نبود، افزود: شیخ طوسیها و مرحوم صدوقها، شهید ثانیها و آیتالله فاضلیانها علمای بزرگی دینی خون دلها خوردند تا احادیث اهلبیت(ع) به دست ما رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: از آن زمان به جایی رسیدیم که در دوران قبل از انقلاب اَبَر مردی به نام امام خمینی(ره) یک تحول عظیم در عالم اسلام ایجاد کرد و امام راحل با پشتوانه شخصیتها، علما و روحانیت و مردم این اتفاق را رقم زدند.
امام جمعه همدان با بیان اینکه آیتالله فاضلیان یکی از شخصیتهای بزرگی که امام راحل را همراهی کرد، ادامه داد: ملایر علمای وارسته و بزرگی همچون آیتالله میرشاهولد و آیتالله گنبدی لطیفی را در خود پرورش داده و وصف اخلاقی، سلوک مردمی، عبادی و توصیف گریههای بلند وی بر کسی پوشیده نیست.
آیتالله شعبانیموثقی با اشاره به حضور و رهبری بیبدیل آیتالله فاضلیان در عرصه دینی و مذهبی و فرهنگی در ملایر، گفت: مردم این شهرستان به خوبی قدردان زحمات و مجاهدتهای این عالم وارسته هستند و به همین منظور کتابخانه و حسینیهای در جانمایی بسیار خوب برای حفظ نام و یاد آیتالله فاضلیان احداث کردند.
وی با تاکید بر اینکه این امانت باید در اختیار نسل آینده قرار گیرد و با صدای بلند شخصیتهای علمی، مذهبی و اجتماعی همچون آیتالله فاضلیان را روی دست بگیریم و به عنوان یک الگو در جامعه اسلامی به دنیای امروز معرفی کنیم، افزود: هیچ مکتبی یافت نمیشود که شخصیتهای بزرگی همچون آیتالله فاضلیان را تربیت کرده باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه تمدن غرب اگرچه در صنعت از ما جلوتر هستند، اما مکتبی همچون اسلام توانسته انسان تربیت کند، اظهار کرد: هیچ مکتبی به اندازه اسلام نیست که انسانساز باشد و این مکتب توانست آیتالله فاصلیان را به شخصیتی بزرگ و والا تبدیل کند.
مجموعه فرهنگی آیتالله فاضلیان بهترین فضا برای مقابله با آسیبهای فضای مجازی است
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر نیز با تاکید بر اینکه نام و یاد آیتالله فاضلیان روحانی فرهیخته، عالم، با تقوا و مردمدار همیشه در ذهن و یاد مردم قدرشناس و متدین ملایر ماندگار است، بیان کرد: این عالم ربانی یکی از اساتید عرفان و اخلاق بود و فقدان وی مشهود است.
«سیدرسول حسینی» افزود: یار دیرین امام و انقلاب و رهبر معظم انقلاب، تمام عمر پربرکت خویش را برای خدمت به مردم، تربیت شاگردانی بصیر و متقی و ارائه خدمات معنوی و فرهنگی وقف کرد و بیش از سه دهه در سنگر نماز جمعه به نشر معارف اهل بیت(ع)، مجاهدت و مبارزه با نفس، خدمت به مردم و بیان خطبههای عالمانه پرداخت.
وی ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت علی(ع) و روز پدر، ادامه داد: ملایریها مدیون خدمات این روحانی بزرگ هستند و افتخار میکنیم که چنین مجموعه فرهنگی با چهار هزار جلد کتاب به یاد و نام آیتالله فاضلیان افتتاح شد و در اختیار عموم قرار گرفت و تمام افرادی که اهل تحقیق و تفحص هستند، از این مجموعه ارزنده بهره بگیرند.
سرپرست فرمانداری ویژه ملایر یادآور شد: هم اکنون که در هر دقیقه ۲۵۰ هزار بدافزار دست قاطبه جامعه است و جوانان ما را تهدید میکند، ایجاد چنین فضاهای فرهنگی، مذهبی و علمی میتواند یکی از راهکارهای درست و منطقی مبارزه یا فضای مجازی است.
شهردار ملایر نیز اظهار کرد: حسینیه و کتابخانه "آیتالله سیدرضا فاضلیان" با مصوبه شورای اسلامی شهر و کمیته انطباق، در زمینی به وسعت ۲۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۳۰ مرترمربع با اعتباری حدود ۲۰ میلیارد ریال احداث شد.
«مجید فرجی» افزود: این حسینیه و کتابخانه به منظور ماندگاری نام، آثار و کتب به جای مانده از مرحوم آیتالله فاضلیان و برای استفاده عموم در منطقه شهرک ولیعصر(عج) احداث شده است.
به گزارش ایرنا؛ "آیت الله سیدرضا فاضلیان" در سال ۱۳۶۱ با حکم امام خمینی(ره) به عنوان امام جمعه ملایر منصوب شد و پس از ۳۴ سال که عهدهدار این مسوولیت بود، شهریور سال ۱۳۹۵ از این سمت کنارهگیری کرد.
آیت الله فاضلیان پنجم آبان ۱۳۹۹ پس از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت و پیکر مطهر وی در جوار حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شده است.
نظر شما