دکتر محمدرضا مرادقلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای امدادرسانی به مصدومان، آمبولانس پایگاه ۹شهری به صحنه حادثه اعزام شد.
وی ادامه داد: پس از حضور کارشناسان اورژانس در صحنه حادثه و در فرایند اخذ شرح حال و معاینات بالینی، تعداد مصدومان این حادثه پنج نفر ارزیابی شد که تمامی مصدومان، خدمات درمانی پیش بیمارستانی را در صحنه حادثه دریافت کردند و توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی تحت مراقبتهای درمانی به مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شدند.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور گفت: خستگی و خواب آلودگی یکی از بزرگ ترین خطرات رانندگی در شب است که می تواند تمرکز و واکنش های سریع را تحت تاثیر قرار دهد. برای جلوگیری از این مشکل، اولین و مهم ترین تکنیک این است که باید قبل از سفر استراحت کافی داشت همچنین، بهتر است هر چند ساعت یک بار توقف کرده و استراحت کوتاهی نمود تا خستگی ذهن و بدن کاهش یابد.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد.
نظر شما