به گزارش ایرنا مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان یزد در این زمینه گفت: برای تهیه این کباب حدود ۵۰۰ کیلوگرم گوشت و دیگر مواد اولیه توسط ۳۰ آشپز آماده سازی شده بود.
"محمد رستگاری "با بیان اینکه این رویداد، منحصربهفرد و فرصتی برای معرفی فرهنگ خوراک ایرانی به جهان است افزود: طولانیترین کباب پخته شده کشور را داوران و نمایندگان ثبت گینس درایران داوری و مراحل ثبت آن را انجام دادند.
وی گفت: این کباب بعد از پخت بین ۱۰ هزار نفر توزیع شد.
قبل از این نیز طولانیترین کباب ایران در اردکان به طول ۲۰۵ متر به ثبت رسیده است.
نظر شما