به گزارش خبرنگار ایرنا، صادق سوری روز چهارشنبه در نشست با مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: عکاسان در جشنواره عکس ملی نگاران، با نگاه امیدبخش از این استان در همه زمینهها عکاسی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته این جشنواره با حمایت و پشتیبانی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با نگاه و موضوع زن، آثار تاریخی و جاذبههای استان برگزار شد و در سالجاری پنجمین دوره آن برگزار خواهد شد.
دبیر جشنواره ملی عکس نگاران با بیان اینکه، عکاسان در این جشنواره از تمام شهرهای سیستان و بلوچستان عکاسی میکند، افزود: این هنرمندان سه روز در زابل، زاهدان و ایرانشهر و ۲ روز در سراوان و چهار روز در چابهار به ثبت آثار هنری میپردازند.
نمایشگاه عکس نگاران؛ نگاهها را به سیستان و بلوچستان تغییر داد
به گفته وی؛ جشنواره ملی عکس نگاران در کشور به ماراتن عکاسان ایران معروف است و نمایش آثار هنری این نمایشگاه در مجلس شورای اسلامی، مشهد، تهران و شیراز نگاهها را به سیستان و بلوچستان تغییر داد.
سوری با اشاره به اینکه عکاسان با توجه به جاذبهها و علاقهای که به سیستان و بلوچستان دارند با هزینه شخصی در این جشنواره شرکت میکنند، گفت: در این جشنواره از هر استان یک تا ۲ نفر از بهترین عکاسان حرفهای، براساس رزومه ارسالی انتخاب و میتوان گفت این جشنواره با حضور تیم ملی عکاسی ایران برگزار میشود.
وی با اشاره به برگزاری دورههای عکاسی برای علاقمندان در مناطق محروم و جنوب سیستان و بلوچستان در سالهای گذشته، خاطرنشان کرد: این علاقمندان اکنون در حال تحصیل در دانشگاههای هنری و فیلمسازی معتبر کشور هستند و این آموزشها موجب رشد استعدادهای هنری در سالهای آینده در مناطق محروم و مرزی استان میشود.
لزوم استفاده از هنرمندان بومی در آثار سینمایی/ نگاه ویژه استانداری به کارهای فرهنگی
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست، گفت: کارهای فرهنگی به مرور زمان تاثیرش را بر فرهنگ جامعه میگذارد و معاونت امور فرهنگی و اجتماعی استانداری به این مهم نگاه ویژهای دارد.
لیلا سایگانی تاکید کرد: باید در کارهای فرهنگی و سینمایی از هنرمندان بومی بهره برد و این مهم در سالهای اخیر با حضور هنرمندان سیستان و بلوچستانی در سریال نون خ و دیگر آثار سینمایی محقق شد.
نظر شما