یوسف شعبانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تشریح وضعیت ثبت فرصت های شغلی توسط دستگاه های اجرایی استان در سامانه رصد اظهار کرد: ایجاد ۱۷ هزار و ۶۶۹ شغل در استان همدان برای سال جاری هدف گذاری شده بود.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۷ هزار و ۸۷۳ فرصت شغلی جدید بر اساس ثبت دستگاه های اجرایی متعهد به ایجاد اشتغال در سامانه ملی رصد ثبت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان گفت: همه تلاشها در استان برای افزایش اشتغال بویژه گروه فارغالتحصیلان دانشگاهی به کار گرفته شده است.
شعبانی اظهار کرد: انتظار است دستگاههای اجرایی تمام مشاغل ایجاد شده خود را به موقع در سامانه ملی رصد به ثبت رسانند.
وی ادامه داد: هفت هزار و ۵۴۹ فرصت شغلی از کل تعهد اشتغال استان به دانش آموختگان دانشگاهی اختصاص دارد که تاکنون ۲ هزار و ۶۴۳ فرصت شغلی این افراد معادل ۳۵ درصد تعهد اشتغال دانش آموختگان محقق شده و عملکرد دستگاه ها در ایجاد فرصت های شغلی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی ضعیف ارزیابی شده است.
شعبانی ادامه داد: اشتغال سال جاری در واحدهای صنعتی، پوشاک، صنایع دستی، کشاورزی، ارشاد اسلامی، صنایع چوب و صنعت و معدن ایجاد شده و تمامی مشاغل ایجاد شده قابلیت راستی آزمایی دارند.
وی اظهار کرد: صحتسنجی اشتغال ثبتشده در سامانه رصد از روشهای مختلف پیامکی، تلفنی و بازدید میدانی انجام میشود و صحت آمار اشتغال ارایه شده از طریق سامانه رصد قابل پیگیری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان ادامه داد: در حال حاضر فرصت های شغلی مناسب و قابل توجهی در واحدهای تولیدی استان وجود دارد که آنها را علاوه بر کاریابی ها در اختیار مراجع و نهادهای مختلف قرار داده ایم تا به جوانان جویای کار معرفی کنند.
شعبانی اظهار کرد: در مجموع تعهد اشتغال در شهرستان رزن ۱۱۹ درصد، کبودرآهنگ ۱۱۸ درصد، تویسرکان ۱۱۷ درصد، فامنین ۱۰۹ درصد و بهار ۱۰۶ درصد، درگزین ۱۰۵ درصد و اسدآباد ۱۰۴ درصد، ملایر ۸۸ و همدان ۸۵ درصد ثبت شده است.
وی اظهار کرد: اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری در اولویت کار و برنامهریزیهای کلان اقتصادی است و این راهبرد مهم با جدیت توسط مسوولان پیگیری میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی همدان با بیان اینکه سه مرحله نظارت و صحت سنجی نسبت به مشاغل ایجاد شده در سامانه رصد صورت میگیرد، افزود: در مرحله اول از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیامکی برای مراجعه به سامانه استعلام شغلی برای مشاهده داده ثبت شده ارسال می شود و در مرحله دوم تماس با شاغل و در مرحله سوم نظارت بازرسان بهصورت حضوری انجام میشود.
شعبانی یادآوری کرد: سامانه رصد اشتغال با هدف تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه اشتغال و دستور رییس جمهور برای جلوگیری از انحراف تسهیلات اشتغال و خدماترسانی به متقاضیان و جویندگان کار ایجاد شده است.
نظر شما