همدان میزبان جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج

همدان- ایرنا- مسوول بسیج هنرمندان استان همدان گفت: آیین اختتامیه جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج با عنوان "آوای عشق" با حضور ۳۰۰ هنرمند برگزیده از استان های مختلف، ۲۹ و ۳۰ دی ماه جاری به میزبانی این استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا آقابیگی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: هنرمندانی از ۲۱ استان کشور در آیین اختتامیه این رخداد فرهنگی و هنری حضور پیدا می کنند.

وی، محورها این جشنواره را توجه به مسائل فلسطین، شهدا، شعار سال، مشارکت مردمی، موضوع اعلام کرد و گفت: جوایز آثار اول تا سوم هر بخش بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون ریال و آثار ویژه هر بخش ۶۰۰ میلیون ریال است.

مسوول بسیج هنرمندان استان همدان ادامه داد: تجلیل از هنرمندان برگزیده در سه بخش یاد شده، تجلیل از پیشکسوتان هنر کشور، تجلیل از خانواده شهید هنرمند از جمله برنامه های آیین پایانی جشنواره ملی موسیقی و سرود بسیج در همدان است.

آقابیگی افزود: مراسم آغازین این برنامه ۲۹ دی ماه در تالار فجر شهرداری برگزار و تیم های برگزیده اقدام به اجرای برنامه در حضور داوران ممتاز سرود و موسیقی کشوری می کنند و پس از ارزیابی آثار، آیین اختتامیه یکشنبه سی ام دی ماه با حضور رییس سازمان بسیج در مجتمع فرهنگی بوعلی برگزار می شود.

وی اضافه کرد: وی تاکید کرد: آثاری که در بخش کشوری رتبه اول را کسب می کنند سهمیه حضور بدون داوری در جشنواره فجر را نیز دریافت می کنند.

این مسوول افزود: هدف از برگزاری این جشنواره استعدادیابی و شناخت استعدادهای برتر وارد عرصه موسیقی شدند و حمایت از آنها است.

وی تاکید کرد: دنبال استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی و سرود بسیج به همدان هستیم البته تحقق این مهم مستلزم حمایت مسوولان است.

آقابیگی یادآور شد: جشنواره موسیقی و سرود بسیج ابتدا به صورت استانی در سه بخش تک خوان، گروه سرود و اجرای زنده بدون ساز(اکاپلا) برگزار شد.

وی با ببان اینکه در بخش اجرای زنده بدون ساز(اکاپلا) شرکت کننده ای نداشتیم، افزود: ۳۰ گروه در ۲ بخش تک خوان و سرود گروهی از استان همدان در این رخداد شرکت کردند که یک گروه ۱۲ نفره از دختران در بخش سرود و یک تک خوان برگزیده و به بخش ملی راه یافتند.

به گزارش ایرنا، همدان دارای پنج هزار هنرمند بسیجی است در زمینه های مختلف از جمله شعر، ادبیات داستانی، تئاتر و نمایش، فیلم ، هنرهای تجسمی،سرود، موسیقی و صنایع دستی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha