به گزارش ایرنا، علی دهقانی چهارشنبه در نخستین قرارگاه قاچاق در محل دادگستری خوزستان بیان کرد: در رابطه با این میزان کشف قاچاق سوخت نیز ۵۰ دستگاه خودروی حامل سوخت قاچاق توقیف و سه انبار دپوی سوخت در استان شناسایی و پلمپ شدند.
وی تاکید کرد: در صورت کشف قاچاق، با مدیران و مسئولانی که در انجام وظایف و نظارت خود کوتاهی کردهاند، برخورد قانونی خواهد شد.
رییس کل دادگستری خوزستان با بیان اینکه قاچاق سوخت یکی از معضلات اقتصادی کشور است که مقابله با آن و کوتاهکردن دست سودجویان، نیازمند همافزایی همه دستگاههای متولی است ادامه داد: قاچاق کالا بهویژه سوخت، از جرایمی است که زیربنای اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار میدهد و این موضوع نیازمند نظارت و پیگیری ویژه است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان نیز در این جلسه گفت: سیاست های دادگستری استان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و سوخت محدود به زمان یا فصل خاصی نیست و بهصورت مستمر پایش و ارزیابی می شود.
امیر خلفیان افزود: با توجه به تاکید رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور بر اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه به منظور کنترل و کاهش جرایم و آسیبهای اجتماعی، تشکیل قرارگاه مبارزه با قاچاق سوخت فرآوردههای نفتی در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: انتظار میرود این قرارگاه بهصورت عملیاتی، مسائل مرتبط با مبارزه با قاچاق سوخت را بررسی و هماهنگیهای لازم را با دستگاههای مربوطه انجام دهد.
لزوم پایش تصویری توزیع سوخت در خوزستان
خلفیان بر رصد و نظارت عملکرد پخش فرآوردههای نفتی در سراسر استان تاکید کرد و خواستار اجرای پایش تصویری جایگاههای سوخت، گشتهای بازرسی در محورهای مواصلاتی، ایستهای بازرسی، بررسی خودروهای حمل سوخت، و ساماندهی ماشینآلات سیار صنفی و وسایل نقلیه دریایی شد.
وی بیان کرد: بازرسی سرزده از شرکتهای هیدروکربنی، ساماندهی حوالههای سوخت کشاورزی، استقرار گشت دریایی در تالاب شادگان، تحویل و نگهداری شناورهای توقیفی، برخورد قانونی با کمفروشی جایگاهداران سوخت، بررسی دقیق مجوزهای شناورهای صیادی، شناسایی و برخورد با شرکتهای صوری فعال در قاچاق سوخت، نظارت بر عملکرد شرکتهای ردهبندی شناورها و تشکیل کارگروه ساماندهی ماشینآلات سیار صنفی از مهمترین برنامههای دادستانی خوزستان در راستای مقابله با قاچاق سوخت است.
نظر شما