طرح احداث زباله‌سوز ۶ هزار تُنی پایتخت به کجا رسید؟
عکس تزیینی است

تهران بزرگ - ایرنا - معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: پس از بررسی‌های کارشناسی توسط مشاورین طرح در جمع‌بندی ۲ شرکت حائز شرایط فنی و سوابق اجرایی لازم جهت سرمایه گذاری و اجرای طرح زباله سوز مشخص و گزینه نهایی بزودی انتخاب و روند سرمایه گذاری و احداث زباله سوز ۶ هزار تنی آغاز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، داود گودرزی روز چهارشنبه در نشست کارگروه طرح زباله سوز ۶ هزار تنی پس از ارائه گزارش مشاورین طرح این زباله سوز در خصوص سرانه تولید پسماند در کشورهای دیگر و مقایسه آن با شهر تهران، گفت: ساخت و راه اندازی زباله سوز در شهر تهران یک ضرورت است که باید با انجام مطالعات علمی، فنی و کارشناسی های لازم اجرایی شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات مستمر با مشاورین طرح زباله سوز ۶ هزار تنی، گفت: پس از بررسی های کارشناسی توسط مشاورین طرح در جمع بندی ها دو شرکت حائز شرایط فنی و سوابق اجرایی لازم جهت سرمایه گذاری و اجرای پروژه زباله سوز گردیدند و به امید خدا گزینه نهایی بزودی انتخاب و روند سرمایه گذاری و احداث زباله سوز ۶هزار تنی آغاز خواهد شد.

معاون شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت اجرای مطلوب طرح تفکیک زباله از مبدا تاکید کرد و گفت: در اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا، زباله های خشک تفکیک خواهد شد و مابقی زباله ها پس از انتقال به زباله سوز سوزانده و تبدیل به برق خواهد شد لذا هماهنگی های لازم با سازمان منابع طبیعی، سازمان حفاظت محیط زیست، استانداری تهران و وزارت نیرو انجام و پس از تهیه برنامه عملیاتی، پروژه طبق زمانبندی تعیین شده، اجرایی شود.

طرح احداث زباله‌سوز ۶هزار تُنی پایتخت به کجا رسید؟

وی در خصوص زباله های میادین میوه و تره‌بار نیز، گفت: زباله های تَر میادین میوه و تره بار نیز توسط بهره بردار و سرمایه گذار این پروژه تبدیل به کمپوست خواهد شد.

به گفته گودرزی، تمامی اقدامات مدیریت شهری در جهت رفاه حال شهروندان عزیز و آراستگی شهر تهران است که با کمک و همکاری تمامی نهادهای مسئول، اجرایی و به نتایج خوبی دست خواهیم یافت.

مدیریت پسماند به روش زباله‌سوزی از بهترین روش‌های متداول کاهش دفن زباله در دنیاست که از مزایای آن ‌می توان به تولید انرژی برق، تولید مصالح ساختمانی با استفاده از خاکستر حاصل و درنهایت کاهش آلودگی‌های زیست محیطی به ویژه آلودگی محیط با شیرابه اشاره کرد.

مجموع پسماند تولیدی شهر تهران و شهرهای اطراف مثل باقرشهر و حسن‌آباد بعد از فرایند پردازش روزانه(تفکیک پسماند خشک) حدود ۶ هزار تن است که با به‌کارگیری زباله‌سوز، موضوع شیرابه و دفن زباله در مجتمع پردازش آرادکوه به پایان خواهد رسید تا آغاز فصل جدیدی در بهبود وضعیت زیست محیطی شهر تهران شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha