به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح های نیمه تمام بابل افزود: برخی از طرح ها ۱۰ تا ۱۵ سال نیمه کاره مانده است.
وی گفت: دنبال راهکارهایی هستیم تا این طرح های نیمه کاره هرچه سریعتر به پایان برسد و هدف ما این است که که پس از بازدید سرکشی این طرح ها را به اتمام برساند.
استاندار مازندران تاکید کرد: هدف ما این است که طرح ها هرچه سریعتر به پایان برسد و ما مسوولان در سال های گذشته نتوانستیم راهکارهایی برای تکمیل طرحها پیدا کنیم.
مقام عالی دولت در مازندران ابر چالش و بحران استان را پسماند دانست و گفت: این مشکل در استانهای گیلان و گلستان نیز وجود دارد و رایزنیهای با دانشگاه مطرح کشور برای حل این مشکل کردیم.
یونسی رستمی همچنین از ورود سرمایهگذاری از کشور سوئد برای انجام مطالعات مربوط ۱۲ سایت پسماند خبر داد و گفت: امیدواریم که به راهکاری برای حل مشکل پسماند دست یابیم.
وی گفت: فکر من و گروه من در استان این است که سرمایهگذار را به استان بیاوریم و تمام موانع و مزاحمتهای قانونی را یکی پس از دیگری حل میکنم زیرا اشتغال پایدار منجر به امنیت بیشتر و کاهش آسیب پذیری میشود.
استاندار مازندران ادامه داد: در مازندران بستر برای جذب و سرمایهگذاری بسیار آماده و مهیا است و بیش از ۷۰ درصد بسترها برای حضور سرمایهگذاران مهیا است.
به گزارش ایرنا، بنا بر آمارها ۲۷ سایت زباله در جنگلهای مازندران وجود دارد که روزانه صدها تن وارد این مناطق جنگلی میشود.
میزان تولید زباله در مازندران روزانه دستکم سه هزار تن است که این میزان در روزهای تعطیل و با حضور مسافران و گردشگران به بیش از ۲ برابر افزایش مییابد.
نظر شما