مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: حاکمیت‌ها به قدرت مردم وابسته هستند

شاهرود - ایرنا - مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تحقق «عدالت» حضور مردم در صحنه را تقویت می‌کند، گفت: حاکمیت‌ها به حضور مردم در صحنه‌ها وابسته هستند. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی احمدی روز چهارشنبه در نشست شورای اداری میامی در سالن جلسات فرمانداری با بیان اینکه یکی از عناصر تشکیل دهنده انقلاب اسلامی حضور مردم در صحنه‌ها بود، بیان کرد: رهنمودهای امام راحل (ره) سبب حضور مردم در صحنه انقلاب بود و همین حضور در نهایت به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد.

وی با بیان اینکه طاغوت قدرت یا همان نیروی نظامی داشت اما قوت نداشت، افزود: قوت را امام خمینی (ره) داشتند که از نجف اطلاعیه می‌دادند و مردم در تهران و دیگر شهرها در خیابان‌ها حضور پیدا می‌کردند لذا قوت، ارتباطی به قدرت ندارد.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه قوت به معنای محبوبیت در بین مردم است، گفت: در زمان انقلاب شاهد بودیم که «قوت» توانست باعث انهدام حاکمیت طاغوت شود. یکی از عناصر تشکیل‌دهنده حاکمیت و انقلاب اسلامی حضور مردم است و در نتیجه قوت حاکمیت نیز در گرو حضور مردم خواهد بود.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: حاکمیت‌ها به قدرت مردم وابسته هستند
نشست شورای اداری میامی با حضور محمدمهدی احمدی مشاورعالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

احمدی با بیان اینکه همان میزان که مردم در نقطه قوت حاکمیت تأثیرگذار هستند رسالت‌ها برای ایجاد انگیزه در بین مردم نیز سنگین‌تر می‌شود، اضافه کرد: یک حاکمیت نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن مردم، تنها به قدرت خود اتکا کند در حالی که در نظام اسلامی ایران حضور مردم در صحنه‌ها اساس است.

وی با بیان اینکه امام علی (ع) زمانی قدرت را پذیرفتند که اجتماع مردم را دیدند و دریافتند که قوت وجود دارد و گرنه ایشان برای قدرت اهمیت قائل نبودند، گفت: حاکمیت با قدرت، همان استکبار جهانی است که با وجود داشتن بالاترین فناوری‌ها، قوت ندارد.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مسئولان باید مسائلی را برای تقویت قوت حاکمیت در نظر داشته باشند، گفت: عدالت یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید مردم در بین مسئولان مشاهده کنند. باید گفت مردم چندان از کمبودها ناراضی نیستند، مردم از تبعیض بسیار ناراحت هستند.

احمدی با بیان اینکه اگر بی عدالتی در رفتار مسئولان باشد، قوت به ضعف می‌گراید و پاسخگوی این وضعیت همان کسانی خواهند بود که قوت را تضعیف کردند، افزود: جامعه فهم دارد و مشکلات را درک می‌کند اما تبعیض را نمی‌پذیرد همانطور که عقلانیت و مذهب هم آن را نمی‌پذیرد.

وی با بیان اینکه دومین عامل تقویت قوت و حضور مردم در صحنه‌ها، ایجاد زندگی منطقی برای مردم است، افزود: سومین عاملی که قوت را ارتقا می‌دهد و حضور مردم در صحنه را بیشتر می‌کند، نگاه به کرامت و حرمت به مردم از سوی مسئولان است که باید مد نظر کارگزاران ایران اسلامی باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha