انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است

کرمانشاه-ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، انتخاب اولین فرماندار زن در شهرستان روانسر را گامی مهم در راستای ارتقای نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی دانست و آن را به عنوان نمادی از وفاق ملی و پیشرفت اجتماعی معرفی کرد.

به گزارش ایرنا، بهرام سلیمانی روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه فرماندار شهرستان روانسر اظهار کرد: «امروز روزی تاریخی برای مردم روانسر است که به عنوان نقطه عطفی در تاریخ این شهرستان ثبت خواهد شد. خانم جشن، که از فرزندان این دیار و دانش‌آموخته اقتصاد است، به عنوان اولین فرماندار زن روانسر آغاز به کار می‌کند. او با تجربه ارزنده در حوزه‌های مختلف فرمانداری و استانداری، نمونه‌ای از توانمندی زنان در مدیریت اجرایی است ».

وی با اشاره به اهمیت گفتمان وفاق ملی در دولت فعلی افزود: «این تغییر مدیریتی نه تنها یک انتخاب ساده، بلکه نمادی از شنیدن صدای بی‌صداها و به کار بستن دیدگاه‌های متخصصان و صاحب‌نظران در مسیر توسعه پایدار است.

سلیمانی اضافه کرد: وفاق ملی که در دل آن همکاری و هم‌فکری همه اقشار جامعه جای دارد، اساس پیشرفت هر کشور است و انتخاب یک زن به عنوان فرماندار در روانسر، نمونه‌ای روشن از تحقق این شعار در استان کرمانشاه است».

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه همچنین با تاکید بر ظرفیت‌های غنی شهرستان روانسر، نقش فرماندار جدید را در توسعه پایدار منطقه حیاتی دانست و گفت: «روانسر با داشتن منابع طبیعی، فرهنگی و اجتماعی گسترده، به مدیریتی نوآور و پویا نیاز دارد. فرماندار جدید با حمایت تمام اقشار جامعه و همکاری مسئولین محلی، می‌تواند گام‌های مؤثری در راستای رشد و شکوفایی این شهرستان بردارد».

سلیمانی انتخاب اولین فرماندار زن در روانسر را نشانه‌ای از تغییر نگرش به توانمندی‌های زنان در دولت چهاردهم دانست و ابراز امیدواری کرد که این روند در سایر حوزه‌های مدیریتی نیز ادامه یابد.

در پایان این جلسه خدیجه جشن پرور بانوی کُرد اهل سنت که ۲۱ دی ماه امسال به عنوان سرپرست فرمانداری روانسر در منطقه اورامانات کرمانشاه منصوب شده بود معرفی و از زحمات سعدی مصطفی زاده تقدیر شد.

انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است

خدیجه جشن پرور از بانوان بومی و اهل سنت روانسر است که تاکنون مسوولیت های مختلفی را در استانداری کرمانشاه و دیگر دستگاههای اجرایی استان بر عهده داشته است ضمن اینکه نخستین جابجایی فرمانداری های این خطه مرزی ایران در دولت چهاردهم محسوب می شود.

خدیجه جشن پرور دانشجوی توسعه اقتصادی دانشگاه رازی در مقطع دکترا است و علاوه بر مقالات علمی در حوزه اقتصادی و مدیریت شهری تاکنون مسوولیت های مختلفی از جمله معاونت فرمانداری کرمانشاه را تجربه کرده است.

روانسر با اکثریت قریب به اتفاق جمعیت کُرد اهل سنت سال ۸۳ به شهرستان ارتقاء پیدا کرد و جشن پرور پس از سلطانمراد سلیمی، حسین خدرویسی، قدرت الله فعلی، جلال صفری، حسین ویس‌مرادی و سعدی مصطفی زاده هفتمین فرماندار این شهرستان است.

شهرستان روانسر با حدود ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و دروازه اورامانات واقع شده است.

اورامانات به منطقه‌ای در شمال غربی استان کرمانشاه با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شامل شهرستان‌های روانسر، جوانرود، ثلاث باباجانی و پاوه گفته می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha