۲۷ دی ۱۴۰۳، ۲۲:۴۹
کد خبرنگار: 2445
کد خبر: 85721819
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نقض توافق آتش بس توسط رژیم صهیونیستی/ ۸۶ تن در حملات اخیر به شهادت رسیدند

تهران-ایرنا-منابع خبری اعلام کردند که از آغاز اعلام توافق برای آتش بس در غزه تاکنون ۸۶ فلسطینی در سراسر نوار غزه شهید شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره قطر، به جزییات بیشتر و شمار مجروحان هیچ اشاره ای نشده است.

دقایقی پیش بود که باسم نعیم از اعضای ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد: ادامه جنایات توسط اشغالگران پیش از اجرای آتش‌بس، رویکردی تکراری و همیشگی است.

به گزارش ایرنا، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ از موفقیت تلاش‌ها برای آتش بس در غزه خبر داد و اعلام کرد: طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی با توافق آتش بس در نوار غزه موافقت کردند.

وی افزود: اجرای توافق از روز یکشنبه ۱۹ ژانویه آغاز می‌شود و بر اساس توافق، حماس ۳۳ اسیر را در ازای آزادی اسرای فلسطینی آزاد خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت بیش از یک سال از جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha