خبر خوش برای بیماران دیالیزی؛ بیمارستان ایرانمهر سراوان دارای بخش دیالیز شد

زاهدان - ایرنا - رئیس بیمارستان ایرانمهر سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان از راه‌اندازی بخش دیالیز در این بیمارستان خبر داد.

دکتر سینا خواجه جهرمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به آمار بالای مراجعات بیماران کلیوی نیازمند دیالیز به بیمارستان رازی، راه اندازی این بخش در بیمارستان ایرانمهر ضمن کاهش بار مراجعات، می تواند شرایط مطلوبتری را برای دریافت این خدمت برای بیماران فراهم آورد.

وی ادامه داد: این بخش دارای ۶ تخت است و امکان ارائه خدمت به ۲۰ بیمار بصورت روزانه را دارد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان‌های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان‌های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان‌های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha