به گزارش ایرنا، این جاده به خاطر گذر از میان جنگلهای هیرکانی و زیباییهای چشمنواز طبیعت سبز در تمامی فصول سال گذرگاه شمار زیادی از مسافران، گردشگران داخلی، خارجی و مردم محلی بوده است ولی با این حال به خاطر عدم آنتندهی تلفن همراه مشکلاتی را برای آنان به وجود آورده است.
ساخت این محور به طول حدود ۳۵ کیلومتر به پیش از انقلاب اسلامی برمی گردد، صرف نظر از زیبایی های خیره کننده، این جاده پرتردد مسیر جایگزین مسافران و گردشگردان پایتخت به سمت غرب مازندران و حتی استان گیلان به شمار می رود و به همین خاطر مسافران و گردشگران برای رهایی از معضل ترافیک در شهرهای ساحلی از مرزن آباد تا عباس آباد این جاده جنگلی را می برگزینند.
بررسی ها و گزارش های رسمی نشان می دهد که تردد کنندگان در این مسیر علاوه بر عوامل تهدیدزا ناشی غیرایمن و استاندارد نبودن جاده نظیر وقوع حوادث مرگبار جاده ای و یا حتی ریزش و رانش کوه، به خاطر عدم پوشش دهی تلفن همراه دچار مشکلات فراوانی می شوند.
دغدغه دیگری که بیشتر مسافران و گردشگران در حال گذر از این مسیر دارند این است که اگر دچار مشکلاتی از جمله بدحالی و نیاز فوری به امکانات پیش بیمارستانی داشته باشند نمی دانند به خاطر همراهی نکردن تلفن همراه در این زمان به کجا پناه بیاورند.
برابر آمار به طور میانگین روزانه حدود ۱۹ هزار دستگاه خودرو از این محور به ویژه در نیمه نخست سال تردد می کنند.
در این پیوند، سرپرست فرمانداری کلاردشت گفت : از زمان عهده دار شدن این مسوولیت حدود یک ماه گذشته تاکنون پاسخ به دغدغه های مسافران، گردشگران و مردم محلی ناشی از فقر امکانات در این محور به ویژه عدم پوشش دهی آنتن تلفن همراه بوده که با رایزنی و پی گیری های به عمل آمده سرمایه گذار بخش خصوصی (شرکت ایرانسل) برای رفع این محرومیت پای کار آمده تا جایی که سرمایه گذار با پیمانکار بابت نصب دکل های ایرانسل در نقاطی از این محور پیمان بسته است.
مسعود وکیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سرمایه گذار آماده سرمایه گذاری به مبلغ ۴۲۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح پوشش دهی تلفن همراه در شهرستان کلاردشت است و طبق تعهد در گام نخست قرار است حدود ۱۲۰ میلیارد ریال از این اعتبار را در جاده کلاردشت - عباس آباد هزینه کند.
وی اظهارکرد : روز گذشته برای دومین بار از مدیر ارتباطات شرکت ایرانسل منطقه شمال کشور بابت این موضوع و حضور در کلاردشت از او دعوت شد و نشستی با حضور مسوولان به ویژه دادستان عمومی و انقلاب اسلامی در شهرستان برگزار و تصمیمات خوبی هم گرفته شد.
سرپرست فرمانداری کلاردشت یادآور شد: دراین نشست قرار بر آن شد که پیمانکار منتخب با همراهی مسوولان دستگاه های اجرایی مرتبط مدت ۲ ماه دکل ها ایرانسل را در مکان های پیش بینی شده نصب کند و این طرح را به سرانجام برساند.
وکیلی افزود : افزون بر این تصمیمات، قرار بر آن شد سرمایه گذار مابقی سرمایه مدنظر را هم تا پایان سال در قالب طرح های تعریف شده بابت رفع مشکل آنتن دهی و ضعف اینترنت در شهرستان کلاردشت هزینه کند و ضمن آنکه استاندار مازندران نیز ماه گذشته در سفر به کلاردشت و در نشست شورای اداری در جمع مسوولان استانی و شهرستانی تاکید و توصیه کرد با بهره گیری از همه ظرفیت ها باید از این سرمایه گذار حمایت شود تا بتواند به بهترین شکل کارش را به پایان برساند.
شهرستان ۵۰ هزار نفری کلاردشت که از شهرستان های تاریخی، کوهستانی و گردشگری مازندران است به دلیل داشتن آب و هوای سالم، جنگل های سرسبز هیرکانی، قله های مرتفع علم کوه، تخت سلیمان و یخچال های طبیعی در تمامی فصول سال پذیرای شمار انبوه گردشگران طبیعت گرد داخلی و خارجی است
نظر شما