۴ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۳۴
کد خبرنگار: 3153
کد خبر: 85727107
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ثبت ۳۰ کسب و کار مجازی و فعالیت ۷۰ استارتاپ در گیلان

رشت - ایرنا - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان از ثبت بیش از ۳۰ کسب و کار مجازی در استان خبر داد و گفت: ما از این کسب و کارها وبیش از ۷۰ استارتاپ (کسب و کارهای نوپا) فعال در حوزه فناوری اطلاعات با همراهی پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان و مراکز رشد و دانشگاهها حمایت می کنیم.

به گزارش ایرنا، سعید زاهدی روز پنجشنبه در جریان حضور و بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز گیلان عنوان کرد: بدین منظور به زودی پارک فاوا به عنوان مجموعه ای کاملا تخصصی برای فعالیت این استارتاپ ها و شرکت های فناور در استان راه‌اندازی می شود.

پارک فاوا: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدف حمایت از واحدهای فناور و کسب و کارهای فعال در حوزه ICT، در سال ۱۳۹۶ اقدام به تأسیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) کرد. پارک فاوا به عنوان یک پارک ملی، در حال حاضر قطب تولید فناوری در کشور و نیز ارائه دهنده خدمات، تسهیلات و تجهیزات برای شرکت‌های فناور داخلی در حوزه آی. سی. تی محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: یکی از موضوعات بسیار مهم در برنامه‌ریزی‌های کلان دولت که به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته را توسعه اقتصاد دیجیتال عنوان کرد و گفت: هم‌اینک اقتصاد دیجیتال واژه‌ای کلیدی در پیشبرد امور کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: میثاق دولت چهاردهم اجرای کامل برنامه‌های پنج ساله هفتم توسعه است که در فصل سیزدهم این برنامه به توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال اشاره شده و ماده ۶۴ آن سنجه‌های این توسعه را معرفی می‌کند.

این مسئول گفت: طبق ماده ۶۶ برنامه پنج توسعه هفتم که به اقتصاد رقومی (دیجیتال) می‌پردازد باید ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی به توسعه اقتصاد دیجیتال اختصاص یابد، در این رابطه پنج کارگروه ذیل شورای فضای مجازی در استان تشکیل شد.

وی اظهار کرد: ما برای تحقق اهداف توسعه اقتصاد دیجیتال به یاری مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی نیازمندیم و در این کارگروه‌ها برای رفع موانع تولید و کسب و کارها و نیز فعالیت فعالان عرصه فضای مجازی تلاش و تصمیم گیری می‌کنیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان ادامه داد: همچنین ۱۸۳ میلیارد ریال تسهیلات از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از تبصره قانونی بودجه کل کشور در راستای اشتغالزایی فناورانه در اختیار استان قرار گرفت و برای ۹۷ نفر شغل ایجاد شد.

وی تصریح کرد: امسال نیز براساس شیوه نامه جدید با فراخوانی از صاحبان حرف و مشاغل و کسب و کارهای فناورانه در حوزه ارتباطات دعوت کرده و تسهیلات اختصاصی سهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را در زمینه توسعه اقتصاد دیجیتال در حمایت از اقتصاد دانش بنیان پرداخت می‌کنیم.

زاهدی با بیان اینکه در قالب کارگروه ایران دیجیتال آموزش مهارت آموزی را نیز دنبال می‌کنیم، عنوان کرد: در این راستا ۲۰۰ هنرآموز(معلم) هنرستان‌ها و دبیران کار و فناوری آموزش و پرورش استان را در زمینه برنامه نویسی و مهارت آموزی آموزش دادیم تا دانش آموزان همزمان با تحصیل مهارت بیاموزند.

وی تاکید کرد: تاکنون در استان گیلان ۲۲ مدرسه به فیبر نوری مجهز شده است که در ادامه سایر مدارس استان نیز با هماهنگی آموزش و پرورش تجهیز می شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha