۱۷۳ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز در خاش جمع آوری شدند

زاهدان - ایرنا - فرماندار خاش سیستان و بلوچستان گفت: در راستای اجرای طرح مقابله با اتباع خارجی غیرمجاز با همکاری سربازان گمنام امام زمان(عج)، نیروهای سپاه و فراجا تعداد ۱۷۳ تبعه خارجی غیرمجاز در روستای ناصرآباد بخش مرکزی این شهرستان دستگیر شدند.

فرشاد گرگیج روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اجرای این طرح در سطح شهر و نقاط روستایی شهرستان خاش با قوت تداوم دارد.

وی ادامه داد: در عملیات دستگیری اتباع خارجی و پاکسازی در روستای ناصرآباد خاش، ده‌ها شناسنامه غصبی، تعداد یک سلاح کلاش، چهار خشاب و ۵۲ تیر جنگی، یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی، هشت کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش، یک سلاح شکاری کمرشکن پنج تیر و مقادیری سلاح سرد از نوع چاقو، قمه و شمشیر کشف شد.

فرماندار خاش اظهار کرد: طرح برخورد با اتباع خارجی غیرمجاز با اقتدار دستگاه های امنیتی، نظامی و انتظامی در حال انجام است و با توجه به اینکه شرایط حضور اتباع خارجی در کشورشان فراهم بوده، انتظار داریم، این افراد به صورت خودمعرف این شهرستان را ترک کنند.

وی عنوان کرد: از تمام خانواده های خاش، علما، بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان و طیف های مختلف جامعه تقاضا داریم در راستای اجرای موفقیت‌آمیز این طرح با دستگاه‌های امتیتی، نظامی و انتظامی خاش همکاری کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha