معاون مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری : دریافت ویتامین D در استان با چالش روبرو است

شهرکرد- ایرنا- معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در خصوص دریافت ویتامین D در استان با چالش جدی روبرو هستیم گفت: برای جذب املاحی نظیر کلسیم موجود در لبنیات، لازم است در کنار آن ویتامین D مصرف شود.

سمیه جوادی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌هایی است که محصولات لبنی در آن به مراتب در دسترس‌تر است و به ویژه مصرف لبنیات سنتی در سبد غذایی مردم قرار دارد اما آنچه کلسیم موجود در مواد غذایی به ویژه لبنیات را جذب بدن می‌کند، ویتامین D است.

وی ادامه داد: این در حالی است که مردم استان به واسطه هم موقعیت جغرافیایی و هم به لحاظ عادات غذایی نادرست، مواد غذایی حاوی ویتامین D نظیر ماهی‌ها را کمتر دریافت می‌کنند و از این طریق جذب کلسیم در بدن آنها با اختلال روبرو می‌شود.

معاون فنی مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری توصیه کرد چنانچه مواد غذایی حاوی ویتامین D در دسترس مردم استان قرار ندارد از مکمل آن‌ استفاده کرده و از این طریق به جذب کلسیم در بدن خود کمک کنند.

جوادی با بیان اینکه دریافت ویتامین D و کلسیم کافی برای حفظ سلامت استخوان و جلوگیری از اختلالاتی مانند پوکی استخوان ضروری است اظهار داشت: علاوه‌بر آن مصرف این ۲ ماده غذایی در سلامت پوست و مو و افسردگی نیز کارایی بالایی داشته و سلامت عمومی بدن را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه عرضه مکمل ویتامین D برای گروه میانسالان و سالمندان در مراکز بهداشت استان رایگان است، افزود: ارزش غذایی روزانه ویتامین D در روز ۸۰۰ واحد است که با توجه سن افراد می‌توانند متغییر باشد.

جوادی ادامه داد: بزرگسالان بالای ۷۰ سال باید دست‌کم یک هزار و ۲۰۰ میلی‌گرم و افراد بین ۱۹ تا ۵۰ سال نیز حدود یک هزار میلی‌گرم کلیسم در روز باید دریافت کنند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.

از آنجاکه بخشی از ویتامین D مورد نیاز بدن از طریق قرار گرفتن در معرض نور خوشید تامین می‌شود، سبک زندگی حال حاضر، بسیاری از افراد جامعه را کمبود ویتامین D روبرو کرده است و از همین رو مصرف مکمل این ویتامین مورد تاکید متخصصان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha