شهرداری‌ها درآمدهای حاصل از ارزش افزوده خود را صرف مناطق کم برخوردار کنند

کرج - ایرنا - استاندار البرز گفت: شهرداری‌ها درآمدهای حاصل از ارزش افزوده خود را متمرکز بر محلات کم‌برخوردار کنند و در راستای رفع مشکلات این محلات گام‌های موثری بردارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 《 مجتبی عبداللهی 》شنبه شب در همایش شهرداران استان البرز بر اهمیت تعامل و همکاری میان شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای حل مشکلات زیرساختی و بهبود شرایط زندگی شهری تاکید کرد.

وی گفت: شهرداری‌ها باید در پروژه‌های مختلف مانند روشنایی خیابان‌ها، ساخت مدارس و تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر مشارکت فعال داشته باشند.

عبداللهی اظهار داشت: شهرداری‌ها می‌توانند با تامین زمین برای ساخت مدارس، تشویق خیرین به مشارکت در این پروژه‌ها و حتی ارائه فضای تجاری در حیاط مدارس، برای درآمدزایی اقدام کنند. به این ترتیب، شهرداری‌ها می‌توانند در حل معضل کمبود مدارس و تامین منابع مالی برای مدارس نقش موثری ایفا کنند.

ضرورت مشروط کردن صدور پروانه ساختمانی به نصب پنل‌های خورشیدی

استاندار البرز همچنین به موضوع تولید انرژی خورشیدی و استفاده از پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌ها پرداخت و گفت: برای حل بحران برق در استان، باید در نظر داشته باشیم که شهرداری‌ها می‌توانند با مشروط کردن صدور پروانه ساختمانی به نصب پنل‌های خورشیدی بر پشت بام‌ها، گامی بزرگ در تامین برق ساختمان‌ها و کاهش مصرف انرژی بردارند.

وی ادامه داد: این اقدام علاوه بر کاهش فشار بر شبکه برق، می‌تواند به عنوان یک راهکار پایدار و دوستدار محیط‌زیست در راستای اهداف توسعه پایدار قرار گیرد.

عبداللهی با اشاره به مشکلات آب و فاضلاب در استان البرز، به ویژه در مناطق کم‌برخوردار، افزود: شهرداری‌ها باید در زمینه ساخت مخازن ذخیره آب، مدیریت منابع آبی و استفاده بهینه از آب در بوستان‌ها و فضای سبز شهری نقش پررنگ‌تری ایفا کنند.

وی گفت: ساخت مخازن ذخیره آب در فضاهای عمومی به ویژه بوستان‌ها و استفاده از این منابع در شرایط اضطراری می‌تواند به تسکین مشکلات ناشی از بحران‌های طبیعی مانند زلزله و کمبود آب کمک کند.

استاندار البرز تاکید کرد: شهرداری‌ها باید پروژه‌های بزرگ مانند کمربند جنوبی استان را پیگیری کنند و در راستای ساخت مراکز ورزشی و درمانی در سطح شهرها اقدامات لازم را انجام دهند. پروژه‌های تفریحی و عمرانی می‌توانند نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ارتقای نشاط اجتماعی داشته باشند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha