۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳
کد خبرنگار: 2204
کد خبر: 85731992
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

محکومیت یک شرکت پالایشی در خراسان جنوبی برای قاچاق سوخت

بیرجند- ایرنا- مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی از محکومیت یک شرکت پالایشی و مدیرعامل آن به اتهام قاچاق سوخت در استان خبرداد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی، علی محدثی نژاد روز دوشنبه گفت: پرونده قاچاق ۱۸۲ هزار و ۹۹۹ لیتر نفت سفید به ارزش ۲۴ میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بیرجند رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و مدیرعامل شرکت را به پرداخت ۷۳ میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: شعبه همچنین شرکت متخلف را به پرداخت ۱۹۵ میلیارد و ۹۰۹ میلیون ریال معادل هشت برابر ارزش تخلف جزای نقدی محکوم کرد.

وی با اشاره به اینکه شعبه متخلفان این پرونده را در مجموع به پرداخت ۲۶۹ میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال محکوم کرد گفت: با گزارش اداره کل گمرک استان پیرامون اظهار خلاف واقع یک شرکت، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha