مهارت‌ افزایی و اشتغال آفرینی در کنار کسب مدرک برای دانشجویان ضروری است

زاهدان - ایرنا - رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: کسب مهارت و ایجاد اشتغال برای دانشجویان این استان در کنار علم آموزی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، ابوالفضل توسلی در دیدار خلیل احمد سلامی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه کسب مهارت در کنار علم آموزی باید مورد توجه دانشجویان قرار گیرد، افزود: دانشگاه پیام نور استان با دارا بودن ۱۰ مرکز و ۱۱ هزار دانشجو که غالبا بومی هستند، در رشته‌های مختلف علوم انسانی، پایه، فنی مهندسی و مهارت گام برداشته است.

وی با بیان اینکه راه اندازی دوره‌های آموزشی تخصصی متناسب با نیاز بازار کار و رشته‌های دانشگاهی و گسترش آموزش‌های مهارت محور بین دانشجویان یکی از برنامه‌های اولویت‌دار در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان است، اظهار کرد: میزان کنشگری اجتماعی در دانشگاه پیام نور بالا بوده، بهره‌بندی متقابل از ظرفیت‌ها امکانات و همچنین تمامی افراد با سلایق مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

نیروی کار ماهر و خلاق یکی از ضروریات جامعه به شمار می‌رود

رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه نیروی کار ماهر و خلاق یکی از ضروریات جامعه به شمار می‌رود، ادامه داد: فراگیری مهارت‌های فنی برای هر دانشجو ضرورت دارد بر این اساس دانشگاه پیام نور با همکاری اداره کل فنی حرفه‌ای استان اقدام به افتتاح مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه پیام نور استان با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان با رویکرد اشتغال زایی کرد.

وی تقویت ارتباطات و توسعه اشتغال دانشجویان با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان را خواستار شد و گفت: دانشگاه پیام نور به علت سطح گستردگی در استان یکی از دانشگاه موثر در بحث اشتغال است و بیش از ۶۰ درصد از محصلان آن جذب ادارات دولتی شده‌اند همچنین با ورود به حوزه مهارت افزایی و برگزاری بیش از ۷۰ دوره به اشتغال و مهارت افزایی دانشجویان کمک شایانی کرده است.

توسلی تاکید کرد: فعالیت مراکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی منجر خواهد شد تا دانشگاه به سوی دانشگاهی با دانش آموختگان ماهر و بدون دغدغه شغلی و کمک به اشتغال پایدار سوق داده شود.

حمایت از طرح های تعاونی و اشتغالزایی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: از طرح های تعاونی و اشتغالزایی در سطح استان حمایت می کنیم.

خلیل احمد سلامی با تاکید بر اینکه باید ارتباط بین دانشگاه و حوزه تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید افزایش یابد، افزود: ارتباط این ۲ حوزه با هم، باعث می شود تا فارغ التحصیلان، مهارت آموز و مهارت آفرین باشند، نباید به مدرک دانشگاهی اکتفا کرد.

وی با تاکید بر تشکیل تعاونی ها در بخش های مختلف در دانشگاه ها، بیان کرد: در حوزه های تعاونی در حوزه حمایتی از فعالان و حضور در نمایشگاه ها، کاهش آسیب های اجتماعی و غیره، امکان حمایت و پشتیبانی لازم وجود دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با تاکید بر حمایت از ایده ها و طرح های دانشجویان، تصریح کرد: بیکاری عامل اصلی بزه کاری و آسیب های اجتماعی در جامعه محسوب می شود، براین اساس می توان با بهره گیری از ظرفیت های موجود در جامعه به مثل تعاون، اشتغال در جامعه ایجاد و آسیب های اجتماعی و بزه کاری را کاهش داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha