به گزارش ایرنا، حسین فیضآبادی روز دوشنبه در نشست شورای اداری ششتمد، افزود: فرسودگی شبکه آبرسانی و خطوط انتقال آب از مشکلات ۲ مجتمع بزرگ شهرستان است که آب برخی مناطق روستایی شهرستانهای همجوار را هم تامین میکند.
وی اظهار کرد: در ۲ ماه گذشته اقدامات خوبی انجام شده اما اصلاح و بهسازی شبکه های فرسوده و طولانی، نیازمند اعتبارات استانی و ملی است.
راههای دسترسی دیگر چالش شهرستان ششتمد
فرماندار ششتمد گفت: توسعه شبکه جاده ای از نیازهای این شهرستان نوپا است چنان که نبود راههای مناسب ارتباطی، دسترسی و رفت و آمد مردم را بین بخش شامکان به مرکز شهرستان با مشکل مواجه کرده است.
فیضآبادی افزود: در همین راستا ساخت ۲ راه جدید به منظور دسترسی آسانتر مردم دهستان «ربع شامات» به مرکز بخش شامکان و نیز از بخش شامکان به مرکز شهرستان ششتمد ضروری است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بافت شهرستان ششتمد روستایی است و عمده جمعیت آن در مناطق روستایی ساکن هستند، تصریح کرد: بیکاری پنهان در نقاط روستایی مشهود است که لازم است دستگاههای مرتبط در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند.
فرماندار ششتمد گفت: باید برنامههای محوری دولت چهاردهم همچون اجرای برنامه هفتم توسعه و سند چشم انداز، تعهد وفاق ملی و اقتصاد و معیشت مردم از سوی مدیران دستگاههای اجرایی به طور جدی پیگیری و دنبال شود.
فیضآبادی افزود: مدیران برنامه های حوزه خود در قالب برنامه هفتم توسعه را احصا و در آن راستا فعالیت کنند، همچنین در موضوع وفاق ملی باید از همه ظرفیتها فارغ از سلیقه، جناح و نگاه سیاسی استفاده کرد چرا که تفکر امروز کشور به این نتیجه رسیده که تسریع در رفع مشکلات کشور با کمک همه گروهها ممکن می شود.
وی تصریح کرد: موضوع بعدی که مورد توجه ویژه دولت چهاردهم است اقتصاد و معیشت مردم است که در سطح شهرستان ششتمد نیز توقع میرود مدیران با نگاه اقتصادی در حوزه کاری خود، گامهای موثری در راستای گره گشایی از این مشکلات بردارند.
راه اندازی ستاد حمایت از تولید و اشتغال
فرماندار ششتمد با بیان اینکه سرمایهگذاران در این شهرستان سردرگم بودهاند، گفت: ستاد حمایت از تولید و اشتغال با همیاری نهادهای دولتی و تشکلهای غیردولتی تشکیل و دبیرخانه آن در فرمانداری راه اندازی شده است.
فیض آبادی افزود: حمایت از سرمایه گذاران جدید، پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی و هر گونه فرایند سرمایه گذاری در مسیر توسعه شهرستان از طریق این ستاد پیگیری می شود که ماحصل آن گشایش در مسیر اقتصادی خواهد بود.
وی ادامه داد: برای تدوین سند توسعه شهرستان در حوزههای مختلف، ضرورت دارد دستگاههای اداری شهرستان اولویت های حوزه کاری خود را از طریق ادارات کل استان پیگیری و اقدامات بایسته را انجام دهند.
فرماندار ششتمد با اشاره به نزدیکی چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام اعیاد شعبانیه ، افزود: برنامهها و جشنهای دهه فجر باید با رویکرد امیدآفرینی و مردممحوری برگزار و رویکرد همدلی و وفاق در آنها دیده شود.
فیض آبادی، رسانه ها را از ظرفیت های خوب شهرستان برشمرد و گفت: انتظار می رود مدیران فاصله خود را با رسانهها کم کرده و در راستای جهاد تبیین و امیدآفرینی، اقدامات شاخص زیرمجموعه را از طریق رسانهها بازگو کنند.
وی تصریح کرد: مدیران شهرستان باید نقد منصفانه را بپذیرند و در مواردی که کاستی هایی وجود دارد عملکرد خود را توجیه نکنند، از طرفی انتظار می رود رسانهها نیز از دایره انصاف خارج نشوند.
فرماندار ششتمد با بیان اینکه برخی نهادهای اداری در این شهرستان مستقر نشده و یا نمایندگی ندارند، گفت: مسوولیت این امور با نهادهای اداری سبزوار است که مدیران این حوزهها باید به مشکلات حوزه کاری خود در شهرستان ششتمد نیز توجه ویژه ای نمایند.
فیض آبادی افزود: برخی طرح های نیمه تمام نیز در شهرستان ششتمد وجود دارد که تکمیل آن، عزم جدی مدیران در تامین اعتبار و نیز راهکارهای جدید را می طلبد.
در نشست امروز شورای اداری ششتمد، که مزین به نام شهید «محمدحسن علیپور» از شهدای انقلاب اسلامی بود از خانواده این شهید والامقام قدردانی شد.
شهرستان ششتمد در ۲۴۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد با وسعت سه هزار و ۷۸۶ کیلومتر مربع، دارای ۲۴ هزار نفر جمعیت است.
این شهرستان دارای ۲ بخش مرکزی و شامکان، ۴۸ دهیاری و ۵۳ آبادی است.
نظر شما