۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴
کد خبرنگار: 1007
کد خبر: 85732836
T T
۵ نفر

برچسب‌ها

هفت طرح صنعت برق در استان اردبیل آماده افتتاح شد

۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴
کد خبر: 85732836
هفت طرح صنعت برق در استان اردبیل آماده افتتاح شد

اردبیل - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل از افتتاح هفت طرح صنعت برق در این استان با پنج هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین قدیمی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگاران اظهار کرد: این پروژه ها شامل نصب چراغ روشنایی معابر، پروژه های نیرو رسانی، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق روستایی، پروژه های سرمایه گذاری توزیع، روشنایی معابر خیابان تازه احداث سیدصدرالدین، طرح های کاهش تلفات برق و طرح نصب کنتور هوشمند برق با هزینه اعتباری پنج هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال با حضور مسئولان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه برای طرح نصب چراغ روشنایی معابر ۲۵۶ میلیارد ریال، پروژه های نیرو رسانی ۸۳۰ میلیارد ریال، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق روستایی ۴۰۹ میلیارد ریال، پروژه های سرمایه گذاری توزیع هزار و ۲۳۹ میلیارد ریال، روشنایی معابر خیابان جدید الاحداث سید صدرالدین ۴۰ میلیارد ریال، طرح های کاهش تلفات برق ۲ هزار و ۵۶۱ میلیارد ریال و طرح نصب کنتور هوشمند برق (فهام) ۳۸۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، افزود: برای اجرای این پروژه های برقی در مجموع پنج هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی با اشاره به اینکه در تمامی شهرستان های استان طرح برقی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید، بیان کرد: هزار و ۷۲۵ میلیارد ریال پروژه برقی در شهرستان اردبیل، ۵۶۵ میلیارد ریال در مشگین شهر، ۵۳۳ میلیارد ریال در شهرستان نمین، ۴۳۰ میلیارد ریال در پارس آباد، ۴۱۰ میلیارد ریال در گرمی، ۴۰۳ میلیارد ریال در نیر، ۳۹۶ میلیارد ریال در خلخال، ۳۴۶ میلیارد ریال در بیله سوار، ۲۸۵ میلیارد ریال در اصلاندوز، ۲۴۰ میلیارد ریال در کوثر، ۲۱۵ میلیارد ریال در سرعین و ۱۷۲ میلیارد ریال پروژه برقی در شهرستان انگوت افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل ایجاد زیرساخت‌های لازم به منظور تامین برق صنایع و متقاضیان جدید، افزایش قابلیت اطمینان شبکه به منظور تحویل برق پایدار و مطمئن، عدم ایجاد وقفه در تامین برق واحدهای صنعتی استان، برقدار نمودن روستاهای فاقد برق به منظور ایجاد انگیزه برای مهاجرت معکوس و افزایش تولیدات دامی و کشاورزی و افزایش رفاه اجتماعی مردم را از جمله اهداف اجرای این طرح های برقی در استان عنوان کرد.

۷۱ درصد شبکه توزیع برق اردبیل به کابل خودنگهدار تبدیل شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: از مجموع ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر سیم مسی شبکه توزیع برق این استان ۷۱ درصد به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

قدیمی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد سیم مسی شبکه توزیع برق شهرستان های سرعین و نیر به کابل خودنگهدار تبدیل شده است، افزود: ۸۸ درصد سیم مسی شبکه توزیع برق اردبیل، ۹۶ درصد سیم مسی شبکه توزیع برق انگوت، ۷۱ درصد در کوثر، ۵۸ درصد در خلخال، ۵۵ درصد در بیله سوار، بیش از ۶۶ درصد در گرمی، ۵۱ درصد در مشگین شهر و ۶۴ درصد سیم مسی شبکه توزیع برق پارس آباد به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

وی اظهار کرد: امسال عملیات اجرایی پروژه جایگزینی ۸۳۰ کیلومتر کابل خودنگهدار با سیم‌های مسی خطوط انتقال برق فشار متوسط در مرکز و شهرستان‌های مختلف استان انجام شده و این روند هم اکنون نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه این نوع کابل در بسیاری از کشورهای جهان کاربرد وسیع دارد و سابقه بکارگیری در ایران چندان طولانی نیست، بیان کرد: تا پایان سال آینده کابل‌های خودنگهدار جایگزین کل شبکه مسی توزیع برق در استان خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل جلوگیری از سرقت، تلفات پایین انرژی، کاهش قطعی‌ها و خاموشی‌های ناخواسته، کاهش خطر آتش‌سوزی در مناطق مشجر و جلوگیری از تخریب محیط زیست، جلوگیری از استفاده غیرمجاز از برق، بهبود وضعیت بهره‌برداری از شبکه‌ها به دلیل کاهش اتفاقات و حوادث ایجاد شده بر روی آنها، افزایش ایمنی هنگام کار بر روی خطوط و کاهش خسارات و ضایعات ناشی از برق‌گرفتگی را از جمله مزایای استفاده از کابل‌های خودنگهدار ذکر کرد.

قدیمی همچنین اضافه کرد: افزایش پایداری شبکه در مقابل خطاهای ناشی از وزش باد و طوفان، حفظ و رعایت مبلمان و زیبایی شهر با توجه به امکان عبور کابل‌های خودنگهدار از بین درختان واقع در مسیر شبکه و نصب آن روی دیوار با یراق‌آلات مخصوص، مقرون به صرفه بودن، کاهش خوردگی هادی به خاطر مناسب بودن با شرایط اقلیمی استان، کاهش هزینه‌های نگهداری خط و امکان استفاده در معابر باریک از دیگر مزایای استفاده از کابل‌های خودنگهدار می‌باشد.

وی همچنین با اشاره به معایب شبکه‌های با کابل خودنگهدار اضافه کرد: عیب‌یابی این شبکه‌ها سخت بوده و زمان بیشتری می‌برد و انشعاب‌گیری از این شبکه‌ها سخت‌تر می‌باشد.

هفت طرح صنعت برق در استان اردبیل آماده افتتاح شد

برنامه ریزی برای احداث ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان اردبیل

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل همچنین از برنامه ریزی برای احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۵۰ مگاوات در این استان به منظور استفاده از ظرفیت انرژی تجدیدپذیر و پایداری شبکه خبر داد.

قدیمی با اشاره به تدوین برنامه احداث نیروگاه‌های خورشیدی استان اردبیل، گفت: ۴.۵ مگاوات برق با استفاده از نصب پنل خورشیدی در این استان تولید می‌شود و امیدواریم با برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان سال ۱۴۰۵ این رقم به ۱۵۰ مگاوات برق برسد.

وی افزود: به استناد ماده ۸ مصوبه شورای عالی انرژی تمام دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون خدمات کشوری مکلف هستند سالانه پنج درصد انرژی الکتریکی خود را تا رسیدن به سهم ۲۰ درصد، از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تامین کنند چرا که در غیر این صورت بهای برق مصرفی آنها به قیمت تمام شده محاسبه و اخذ خواهد شد.

وی احداث و راه اندازی پست ۶۳ کیلو ولتی در شهرک شهید سلیمانی اردبیل، پست ۶۳ کیلو ولتی دایمی در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل و احداث و راه اندازی پست ۶۳ کیلو ولتی آغدام در شهرستان پارس آباد را از جمله برنامه های شرکت توزیع نیروی برق استان برشمرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل خواستار رعایت اصول بهره‌وری انرژی و جلوگیری از مصارف مازاد از سوی مشترکان شد و اظهار کرد: برای ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا در این فصل بهترین و اقتصادی‌ترین روش صرفه‌جویی، مدیریت و اصلاح الگوی مصرف است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، زنجان، گیلان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha