۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه ماهی زینتی در بروجرد تولید می‌شود

بروجرد - ایرنا - رییس اداره شیلات بروجرد گفت: بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه ماهی زینتی سالانه در ۱۱ مجتمع فعال پرورش آبزیان این شهرستان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین اکبری روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از کارگاه در حال احداث ماهیان زینتی در روستای گیلانسر بروجرد اظهار کرد: این کارگاه به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز پرورش و تکثیر ماهیان زینتی در لرستان در حال احداث است.

وی افزود: این کارگاه در فاز اول ظرفیت تولید ۵۰۰ هزار قطعه ماهی زینتی را دارد و در فازهای بعدی، ظرفیت تولید آن به ۲ میلیون قطعه بچه ماهی زینتی در سال افزایش می یابد.

به گفته رییس اداره شیلات بروجرد این کارگاه دهه فجر به بهره‌برداری می رسد.

اکبری بیان کرد: این پروژه نه‌تنها به توسعه صنعت شیلات در منطقه کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی و رشد اقتصادی محلی و بومی دارد.

وی با اشاره به اینکه بروجرد قطب تولید ماهیان زینتی در استان است، اضافه کرد: میزان اشتغال مستقیم ایجاد شده در این مجتمع پرورش ماهی ۲۰ نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha