سیدمحمد حسینینژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرحهای آماده افتتاح استان سمنان در دههفجر ۱۴۰۳ در هفت بخش مختلف از جمله توسعه نیروگاههای خورشیدی و تجدیدپذیر، نصب و اصلاح تجهیزات در شبکه است.
وی ادامه داد: چهار طرح مشارکت با بخش خصوصی برای احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۸۰۰ کیلو وات با اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریال و اجرای ۱۰ طرح مشارکتی به منظور ساخت ۱۵۰ واحد نیروگاههای خورشیدی حمایتی با ظرفیت ۷۵۰ کیلووات با سرمایهگذاری ۲۲۵ میلیارد ریال از جمله طرحهای آماده افتتاح سمنان در دهه فجر ۱۴۰۳محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سمنان بیان کرد: هوشمندسازی تاسیسات توزیع برق، افتتاح ساختمان اداری شهرستان گرمسار، اصلاح و بهینهسازی شبکه و تجهیزات توزیع برق از دیگر طرحهای آماده افتتاح سمنان در دهه فجر ۱۴۰۳ است.
وی تبدیل شبکه فشار ضعیف سیمی به کابل خودنگهدار و احداث تجهیزات و تاسیسات توزیع برق از دیگر طرحهای آماده افتتاح سمنان در دهه فجر ۱۴۰۳ برشمرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سمنان گفت: افزایش تولید برق از انرژیهای تجدیدپذیر از جمله طرحهایی که عملیات اجرایی آن در این استان دهه فجر ۱۴۰۳ آغاز میشود.
به گزارش ایرنا، حدود ۴۰۰ هزار مشترک برق از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان بهرهمند هستند و ۶۰ درصد از انرژی برق در این استان به بخش تولید اختصاص دارد.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.
نظر شما