آزادکاران جوان قمی راهی مسابقات کشتی قهرمانی کشور شدند

قم- ایرنا- رئیس هیات کشتی قم از اعزام تیم کشتی آزاد جوانان این استان به مسابقات قهرمانی کشور خبر داد.

علی عبدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم کشتی آزاد جوانان استان قم برای شرکت در مسابقات قهرمانی کشور راهی کرمانشاه شد، وزن کشی نیز عصر امروز انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: امروز و فردا پنجشنبه نیز آزادکاران جوان قمی در مسابقات قهرمانی کشور به میدان می‌روند.

وی با اشاره به ترکیب تیم اعزامی این استان گفت: در وزن ۵۷ کیلوگرم امیررضا گل محمدی، در وزن ۶۱ ابوالفضل ولایی، در وزن ۶۵ کیلوگرم علی خلج، در وزن ۷۱ کیلوگرم علی بابا، در وزن ۷۴ کیلوگرم صالح محمدی و در وزن ۷۹ کیلوگرم علیرضا عظیمی در تیم آزاد جوانام قم حضور دارند.

وی ادامه داد: همچنین در وزن ۸۶ کیلوگرم حمیدرضا عباداللهی، در وزن ۹۲ کیلوگرم مصطفی البرز، در وزن ۹۷ کیلوگرم محسن عباسی و در وزن ۱۲۵ کیلوگرم محمدحسین حبیبی ترکیب تیم قم را تشکیل می‌دهند.

عبدی افزود: سیدحسین موسوی و مسعود حیدری به عنوان مربی و رضا قرنلی سرپرستی تیم اعزامی را بر عهده خواهند داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha