حضور دختران ترامپولین ایران در رقابت‌های بین‌المللی با حجاب کامل

تهران- ایرنا- با تغییر قوانین داوری رشته ترامپولین توسط فدراسیون جهانی ژیمناستیک، دختران کشورمان شانس حضور در میادین بین‌المللی با حجاب کامل را پیدا کردند.

به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا، با تغییر قوانین داوری رشته ترامپولین توسط فدراسیون جهانی ژیمناستیک که با پیگیری‌های زهرا اینچه‌درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک ایران انجام شد، دختران شانس حضور در میادین بین‌المللی را پیدا کردند.

بر همین اساس، اولین اردوی دختران ترامپولین;I از ششم بهمن آغاز شده، تا فردا پنجشنبه در جزیره کیش ادامه خواهد داشت. در این اردو سطح فنی دعوت‌شدگان به اردو مورد ارزیابی قرار گرفت و برای رفع نقاط ضعف آنها برنامه‌ریزی شد.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک با حضور در اردو، از دختران ترامپولین خواست از فرصت به وجود آمده بهترین استفاده را ببرند و با تلاش بی‌وقفه، نمایندگان شایسته‌ای به لحاظ فنی و به خصوص اخلاقی در میادین بین‌المللی برای ایران اسلامی باشند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha