۱۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۱۹
کد خبرنگار: 1007
کد خبر: 85734500
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کشف کالای قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در شهرستان نیر

اردبیل - ایرنا - فرمانده انتظامی نیر گفت: ۴۰ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق از سواری شوتی در این شهرستان کشف و ضبط شد.

سرهنگ سیدهادی موسوی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: ماموران کلانتری مرکزی شهرستان نیر هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور اردبیل - سراب به یک دستگاه سواری سمند سورن مشکوک و این خودرو را جهت بررسی متوقف کردند.

وی اظهار کرد: ماموران در بازرسی از این خودرو ۱۵ دستگاه گوشی تلفن همراه، ۲ قطعه لوازم یدکی خودرو، یک دستگاه پاور ریتینگ و ۲۸۰ ثوب البسه خارجی قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به توقیف خودرو حامل محموله قاچاق، بیان کرد: کارشناسان ارزش این کشفیات را در مجموع ۴۰ میلیارد ریال اعلام کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نیر اضافه کرد: یک نفر در این رابطه دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شد.

سرهنگ موسوی گفت: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: برخورد با قاچاقچیان، فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های نیروی انتظامی است.

فرمانده انتظامی شهرستان نیر با تاکید به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

شهرستان نیر در ۳۰ کیلومتری جنوب غربی اردبیل و در مسیر جاده ترانزیتی استان ها اردبیل و آذربایجان شرقی قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha