پروازهای فرودگاه مشهد از سر گرفته شد

مشهد- ایرنا- مدیر روابط عمومی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد گفت: پروازهای فرودگاه مشهد، با مساعد شدن شرایط جوی، از سر گرفته شد.

حسن جعفری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پروازهای ورودی و خروجی این فرودگاه از ساعت ۹ صبح امروز به دلیل مه آلودگی و کاهش دید افقی، متوقف شده بود.

وی اضافه کرد: هم اینک با بهبود شرایط جوی و افزایش دید، پروازها در حال انجام است اما با توجه به احتمال تاخیر در برخی پروازها، مسافران قبل ار عزیمت در تماس با اطلاعات پرواز فرودگاه به شماره ۱۹۹ یا تلفن مستقیم ۰۵۱۳۳۴۰۰۰۱۹ تا ۲۳، در جریان آخرین وضعیت پرواز خود قرار بگیرند.

فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد با گستره ۵۴۰ هکتار، پس از فرودگاه «مهرآباد» تهران، دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرت ها روزانه تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha