00:00
00:00
Download

مراغه- ایرنا- معاون استاندار آذربایجان‎‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت: همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ۲۱۱ طرح عمرانی و توسعه‌ای در این شهرستان افتتاح می‌شود. 

«امین امینیان» روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اجرای این طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در مجموع ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و با بهره‌برداری از آنها برای ۴۶۵ نفر شغل ایجاد می‌شود.

فرماندار: ۲۱۱ طرح در مراغه همزمان با دهه فجر افتتاح می‌شود
فرماندار: ۲۷ طرح هم طی دهه فجر امسال در مراغه کلنگ‌زنی می‌شود

وی با تاکید بر اینکه ۲۷ طرح نیز همزمان با دهه فجر امسال کلنگ‌زنی می‌شود، اضافه کرد: اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرای این طرح‌ها هم هفت هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال است.

وی با بیان اینکه فردا، شنبه طرح‌های حوزه سلامت شهرستان افتتاح یا کلنگ‌زنی می‌شود، ادامه داد: ساختمان جدید معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی، پایگاه اورژانس شماره ۶ پهرآباد و مرکز جامع سلامت محله جانبازان فردا افتتاح شده و ساختمان دانشکده پرستاری و مامائی هم کلنگ‌زنی می‌شود.

فرماندار مراغه تصریح کرد: روز یکشنبه پیش‌رو ۴۰ طرح عمرانی در روستاهای بخش مرکزی شهرستان، طرح‌های هادی روستایی و واحدهای مسکونی مقاوم‌سازی شده روستایی و همچنین منبع آب شرب روستای «قرطاول» به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته «امینیان» طی روز دوشنبه پیش‌رو نیز ۲۳ طرح عمران روستایی در روستاهای بخش «سراجو»، مدرسه ۲ کلاسه روستای «قویون قشلاق»، خانه ورزش روستایی و ۱۴ طرح برق‌رسانی افتتاح می‌شود.

وی ادامه داد: در همان روز سردخانه پنج هزار تنی «الماس سرخ سهند»، ۲۰ طرح مخابراتی در مناطق شهری و روستایی و طرح مسیرگشایی، اجرای جدول و سنگفرش روستای «بیانلوجه» هم افتتاح خواهد شد.

فرماندار مراغه افزود: همزمان با روز سه‌شنبه پیش‌رو نیز مزرعه پرورش ماهی سردآبی «بروند»، مزرعه ماهی سردآبی «سلطانی»، سردخانه سه هزار تنی محصولات کشاورزی «دیده‌بانان صنعت و اقتصاد» و طرح تجهیز مرغداری تخم‌گذار «حائری» افتتاح خواهد شد.

«امینیان» به کلنگ‌زنی طرح احداث استخر چندمنظوره ۱۷ شهریور در روز چهارشنبه پیش‌رو اشاره، و بیان کرد: افتتاح چهار طرح راهسازی، باشگاه سوارکاری، ۲۰ واحد مسکن روستایی، ۲ واحد مسکن مددجویان بهزیستی شهرستان، طرح نصب پنل‌های خورشیدی در ۱۶ واحد روستایی و کلنگ‌زنی ۲۰ واحد مسکن محرومان هم برنامه‌ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه فاز دوم واحدهای تجاری موقوفه «آقالار» در روز پنج‌شنبه افتتاح می‌شود، ادامه داد: شنبه، ۲۰ بهمن ماه هم واحد تولید قطعات بتنی «عطارموسوی»، واحد صنعتی تولید انواع محصولات کاغذ و مقوا، صنایع تولید و بسته‌بندی شیشه «مهر» افتتاح می‌شود و ۲ طرح احداث نیروگاه خورشیدی مجتمع صنعتی «کاوه» و واحد تولید آب معدنی «کاوه» نیز کلنگ‌زنی خواهد شد.

فرماندار مراغه اظهار کرد: یکشنبه، ۲۱ بهمن ماه نیز کلنگ‌زنی احداث بزرگراه شهید مالک رحمتی و افتتاح گلخانه تولید محصولات گل و گیاه شهرداری مراغه در برنامه‌های دهه فجر شهرستان گنجانده شده است.

به گفته «امینیان» همزمان با افتتاح و کلنگ‌زنی این طرح‌ها نیز دهها عنوان برنامه فرهنگی و ورزشی در سطح شهرستان برگزار می‌شود که دیدار با خانواده‌های معظم شهدا، برگزاری جشن‌ها و محافل قرآنی از جمله آنهاست.

به گزارش ایرنا مراغه دارای ۲ بخش مرکزی و سراجو، ۶ دهستان و ۲ نقطه شهری به نامهای مراغه و خراجو است و ۱۵۸ آبادی دارای سکنه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha