۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۹:۴۸
کد خبرنگار: 979
کد خبر: 85738182
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نخستین بانوی شهردار در سبزوار حکم گرفت

۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۹:۴۸
کد خبر: 85738182
نخستین بانوی شهردار در سبزوار حکم گرفت

سبزوار- ایرنا - یک بانو برای نخستین بار در تاریخ شهرداری سبزوار حکم مدیریت گرفت و به عنوان شهردار منطقه «توحیدشهر» این شهر معرفی شد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری در روز دوشنبه،‌ با حکم میثم حسین آبادی، شهردار سبزوار، سمیه‌سادات شجیعی به عنوان شهردار منطقه توحیدشهر منصوب شد.

پیش‌ از این شهردار سبزوار از انتصابات تازه خبر داده و اعتماد و حمایت شهرداری به بانوان را به عنوان یک رویکرد اصلی این نهاد عنوان کرده بود.

در آیینی که برای تودیع و معارفه شهردار توحیدشهر سبزوار برگزار شد، با قدردانی از خدمات «مرتضی احمدی»، شهردار پیشین این منطقه ویژه شهری، حکم مدیریت سمیه سادات شجیعی، به عنوان شهردار جدید این منطقه به وی داده شد.

شجیعی پیش از این و در دوران شهرداران قبلی سبزوار، برای مدتی مدیریت شهرداری منطقه سه سبزوار (بافت تاریخی) این شهر را تجربه کرده بود.

توحیدشهر از مناطق با تراکم بالای جمعیتی سبزوار است که در شمال کمربندی شمالی شهر واقع شده است.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد، با گستره سه هزار و ۷۵۴ هکتاری بیش از ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha