واحد زیست‌محیطی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی به بهره‌برداری رسید

بوشهر - ایرنا- واحد زیست‌محیطی بازیافت گوگرد پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی روز پنجشنبه در آیینی با حضور حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به بهره‌برداری رسمی رسید.

به گزارش ایرنا، معاون طرح‌های توسعه‌ای شرکت نفت و گاز پارس درحاشیه این آیین گفت: هدف از راه‌اندازی واحد بازیافت گوگرد (Sulfur Recovery Unit) پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی، حذف ترکیبات گوگرد از مشعل‌های پالایشگاه این طرح در راستای صیانت از محیط زیست منطقه و تولید روزانه ۴۰۰ تن گوگرد است.

حمیدرضا مسعودی افزود: در راه‌اندازی این واحد، بیش از ۱۸۳ هزار مترمکعب عملیات خاکبرداری، ۳۴ هزار مترمکعب بتن‌ریزی، پنج هزار و ۵۰۰ تن نصب سازه فلزی، چهار هزار و ۵۰۰ تن نصب تجهیزات، ۳۰۳ هزار اینچ قطر لوله‌کشی و حدود ۵۰۰ کیلومتر کابل‌کشی انجام شده است.

وی یکی از شاخصه‌های بهره‌برداری از واحد ۱۰۸ پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی را در مقایسه با سایر پالایشگاه‌های گازی این میدان مشترک، تکمیل و راه‌اندازی هم‌زمان بخش‌های پنج‌گانه بازیافت گوگرد شامل واحدهای AGE (Acid Gas Enrichment)، زباله‌سوز (Incinerator)، Claus۳، Claus۴ و TGTU عنوان کرد.

مسعوی ادامه داد: این واحد با همکاری متخصصان شرکت نفت و گاز پارس به عنوان کارفرمای طرح، شرکت مپنا به عنوان پیمانکار، شرکت اکسیر به عنوان پیمانکار اجرایی و شرکت پی.او.ام.سی به عنوان پیمانکار راه‌اندازی واحد با سرمایه‌ای بالغ بر ۱۲۰ میلیون دلار به بهره‌برداری رسیده است.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه راه‌اندازی واحد زیست‌محیطی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در کنگان، به تولید روزانه بیش از ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز پارس جنوبی اشاره کرد و به کارکنان نفت و گاز پارس خداقوت گفت.

 حمید بورد اقدام این شرکت در راه‌اندازی واحد بازیافت گوگرد پالایشگاه فاز ۱۴ را در کاهش آلایندگی‌های منطقه موثر خواند و گفت: استحصال گوگرد نیز آغاز شده و این اقدام به بهبود محیط زیست منطقه کمک خواهد کرد.

فاز ۱۴ پارس جنوبی با هدف تولید روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز غنی و تولید روزانه ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی به بهره‌برداری رسیده است.

اجرای این طرح با سرمایه‌ای بالغ بر ۵.۲ میلیارد دلار به کارفرمایی شرکت نفت و گاز پارس به کنسرسیومی متشکل از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، شرکت مدیریت طرح‌های صنعتی ایران، شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران، شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا)، شرکت پایندان و شرکت ماشین‌سازی اراک واگذار شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha