محمد مهدی ایزدخواه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۶ نفر از دانشگاه بیرجند، ۶ نفر از دانشگاه فرهنگیان و ۲ دانشجو از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند هستند.
وی اظهار کرد: رویکرد بنیاد ملی نخبگان شناسایی اجتماعات نخبگانی از طریق رصد رفتار و فعالیتهای نخبگانی آنان در تمامی حوزهها شامل علم، فناوری، فرهنگ، نوآوری، قرآن، هنر، ادب و از این قبیل و همچنین توسعه فعالیتهای نخبگانی آنان با همکاری همه دستگاههای مربوطه برای اثرگذاری مناسب آنان در جامعه تخصصی خود است.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان هر ساله به منظور هدایت هدفمند دانشجویان و طلاب صاحب استعداد برتر در دانشگاهها، پژوهشگاهها و حوزههای علمیه کشور و پشتیبانی از فعالیتهای نخبگانی آنان، به تعدادی از دانشجویان صاحب استعداد برتر کشور تسهیلاتی اعطا میکند.
وی ادامه داد: این تسهیلات در قالب طرح شهید وزوایی و شیوهنامه توسعه فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سه مقطع کارشناسی سطح ۲، کارشناسی ارشد سطح ۳ و دکتری تخصصی سطح ۴ و بالاتر پرداخت میشود.
ایزدخواه عنوان کرد: دانشجویان برای بهرهمندی از تسهیلات این شیوهنامه، باید مشغول به تحصیل در یکی از دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی یا دکتری حرفهای باشند و علاوه بر کسب حداقل امتیاز از فعالیتهای نخبگانی، در مقایسه با سایر متقاضیان، امتیاز بالاتری را به دست آورند.
وی یادآور شد: تسهیلات در نظر گرفته توسط بنیاد ملی نخبگان برای برگزیدگان جایزه شهید وزوایی شامل حق الزحمه دستیار آموزشی، دستیار پژوهشی، کمک هزینه تامین وسایل آموزشی و پژوهشی، گرنتهای پژوهشی و همچنین تسهیلات فرهنگی مانند کمک هزینه تامین مسکن، هدیه ازدواج و تولد فرزند میشود.
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی گفت: گواهی استعدادهای درخشان دانشگاه برای تایید رتبه برتر دانشگاه، جوایز و افتخارات ملی، مقالات علمی معتبر، ثبت اختراع، طرحهای پژوهشی اثربخش، تألیف کتاب و رتبه سطح دانشگاههای محل تحصیل از جمله شاخصهای ارزیابی دانشجویان است.
وی با بیان اینکه نخبگان مستعد دریافت این تسهیلات در مرحله اولیه شناسایی قرار دارند افزود: علاقهمندان میتوانند برای اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد ملی نخبگان قسمت میز خدمت مراجعه کنند و شیوهنامه این طرح را مطالعه کنند.
نظر شما