به گزارش ایرنا، این پژوهشگر متولد ایران سهشنبه شب در بیانیهای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: روز جمعه یعنی در روز قدس و تنها چند روز پیش از آنکه دومین عید فطر خود را در سایه نسلکشی ادامهدار علیه خانوادههایمان جشن بگیریم، دانشکده حقوق ییل قرارداد من را دلیل صحبت علیه وحشگیری صهیونیستی در فلسطین فسخ کرد.
وی افزود: این اقدام بخشی از سرکوب گسترده و خشونتآمیز دانشجویان و اساتید در این کشور (آمریکا) است. ما شاهدیم دانشگاههایی مانند ییل، کورنل، کلمبیا و هاروارد حکومتداری فاشیستی را عادیسازی میکنند.
دوطاقی تاکید کرد که «بر موضع خود ایستادهام و با نیروهای صهیونیستی که نماینده و مدافع منافع مرتکبین نسلکشی همکاری نخواهم کرد و به روندی که بازیگران صهیونیست آن را اداره میکنند و از منافع رژیمی که کودککشی را به عنوان یک سیاست دنبال میکند، مشروعیت نخواهم داد.
این پژوهشگر حامی فلسطینی گفت که دانشکده حقوق ییل در نامه خود مبتنی بر پایان همکاری با او، وی را به ارتباط با «شبکه همبستگی با زندانیان فلسطینی» موسوم به «صامدون» متهم کرده است.
دوطاقی تاکید کرد که فسخ قرارداد همکاری وی بر اساس «اتهامات ثابتنشده» انجام شده است.
وی درباره حمایت آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: اکنون لحظهای محوری و تاریخی در افول امپراتوری آمریکاست. رژیم ایالات متحده با تشدید جنگ در جبهه خارجی سرکوب خشونتآمیز در جبهه داخلی را نیز هماهنگ میکند.
دوطاقی در بیانیه خود نوشت: آمریکا با اقداماتی همچون نسلکشی در فلسطین توسط نیابتیهای صهونیست و تروریستی خود در منطقه ما، بمباران وحشیانه یمن، پاکسازی نژادی توسط نیابتیهای آمریکا در سوریه، تهاجم اسرائیل به لبنان و تهدید روزانه علیه ایران در گفتمان مقامها و پروپاگاندای رسانهای، فعالانه در حال کشاندن دنیا به جنگی گستردهتر در غرب آسیاست.
این پژوهشگر در پایان نوشت: آیا ما به سرکوب تحمیلی توسط نظم غربی مبتنی بر نسلکشی تن میدهیم یا به اکثریت جنوب جهانی به رهبری فلسطینیهایی که با ماشین مرگ صهیونیستی مبارزه میکنند و به بالا بردن هزینهها و پایان مصونیت عوامل جنگ نسلکشی ادامه میدهند؟
دوطاقی، پژوهشگر حقوق بینالملل، در سال ۲۰۲۳ به عنوان معاون مدیر یک پروژه در دانشکده حقوق دانشگاه ییل مشغول به کار شد. او به حمایت از فلسطین در مقالات و سخنرانیهای عمومی شهرت داشت، در پروژهای که هدفش تلاش برای برابری اقتصادی، نژادی و جنسیتی بود، فعالیت داشت.
هفته گذشته او به طور ناگهانی از ورود به محوطه دانشگاه ییل منع و به مرخصی اداری فرستاده شد. او همچنین از معرفی خود به عنوان عضو این دانشگاه منع شده است.
مقامات دانشگاه ییل دلیل این اقدام را ادعاهایی مبنی بر ارتباط او با نهادهایی که تحت تحریمهای دولت آمریکا قرار دارند، عنوان کردند. این اشاره احتمالا به گروه «صامدون» مربوط میشود؛ گروهی حامی فلسطین که سال گذشته در فهرست تحریمهای آمریکا قرار گرفت، زیرا وزارت خزانهداری ایالات متحده این گروه را یک خیریه صوری معرفی کرد که برای فلسطین پول جمعآوری میکند.
نظر شما