۲۵ فروردین ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 9620976
T T
۰ نفر
مصطفوی: روابط فرهنگی ایران و اتریش از قدمت بسیاری برخوردار است ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/01/25 فرهنگی.ارتباطات.خارجی رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: روابط فرهنگی دو کشور ایران و اتریش از قدمت بسیاری برخوردار است و فرهنگ دو کشور در مطالعه کرسی های ایران شناسی و اتریش شناسی در صدر قرار دارد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی مصطفوی در دیدار با بوکس بامر سفیر اتریش در تهران، بر گسترش روابط فرهنگی ایران و اتریش تاکید و این روابط را تاثیرگذار دانست.
وی با اشاره به پیشینه روابط مطلوب تهران _ وین در تمام سطوح، خاطر نشان کرد: اتریش همواره جایگاه برجسته ای در دنیای علم و ادب و هنر داشته و تلاش ارزنده ای در شناساندن فرهنگ و تمدن ایران باستان به ویژه توسط موسسه ؟ شرق شناسی دانشگاه وین داشته است.
مشاور رییس جمهور، با تاکید بر گسترش برنامه های فرهنگی، دینی و پژوهشی با مشارکت و توسعه برنامه های فرهنگی ایران و اتریش، تصریح کرد: اتریش در اروپا ، از جایگاه مناسبی برای توسعه ارتباطات سالم میان ملت ها برخوردار است.
وی افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات با همه ادیان ازجمله مسیحیت، یهودیت و ادیان شرق آسیا همچون شینتو، بودا و هندوها، گفتگوهای دینی و فرهنگی برقرار کرده و تاکنون دهها سمینار و گفتگوی دینی و مذهبی را با آنها در داخل و خارج برگزار کرده است.
مصطفوی با اشاره به گسترش و توسعه مطالعات و همکاری ها در حوزه علوم انسانی و اهمیت بخشیدن به ارتباطات رسانه ای خاطرنشان کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات، آمادگی دارد تا در زمینه های پژوهشی، مطالعات علوم انسانی، آموزشی، تبادل استاد و دانشجو، فرصت ها و همکاری های دانشگاهی و مطالعاتی برای اساتید دانشگاهی و دانشجویان ایرانی و اتریشی، ترجمه کتب مشترک، ارتباطات رسانه ای و... همکاری کند.
در ادامه این دیدار؟سفیر اتریش در تهران با اعلام اینکه از افتخارات من همین بس که در ایران حضور دارم و مهد فرهنگ و تمدن ایران را از نزدیک مشاهده می کنم.
بوکس بامر افزود: سفر کاردینال شونبورن، اسقف اعظم وین به تهران در راستای ادامه گفتگوهای میان اسلام و مسیحیت در سال گذشته، سفرهای ارکست سمفونیک اتریش و تهران و اجرای برنامه ای بسیار خوب در هر دو کشور، تاسیس رشته ایران شناسی در دانشگاه اتریش و... از جمله مصادیق وجود مناسبات بسیار خوب فرهنگی و بستر مناسب برای توسعه هرچه بیشتر آن است.
بوکس بامر خاطر نشان کرد: رفت و آمدهای شخصیت های علمی، اساتید دانشگاه ها و روزنامه نگاران دو کشور، مذاکرات آنها با مقامات فرهنگی، دانشگاهی و همچنین بازدید از موسسات فرهنگی و آموزشی، بویژه در سال های اخیر، تاثیر بسیار عمیقی در استحکام علایق فرهنگی و علمی بین دو کشور داشته است.
وی افزود: به رسمیت شناخته شدن دین اسلام در اتریش در سال های اخیر نیز زمینه ساز روابط عمیق تری بین دو کشور بوده است.
سفیر اتریش در ادامه سخنان خود، با اعلام برنامه های فرهنگی سفارت اتریش در تهران و محوریت فعالیت های فرهنگی به ویژه ارتباطات رسانه ای در توسعه و تحکیم روابط علمی و فرهنگی دو کشور، گفت: برگزاری نشست مشترک فلسفی در خصوص اخلاق پزشکی در دانشگاه شهید بهشتی تهران در اواخر اردیبهشت ماه 89، حضور رئیس جدید موسسه ایران شناسی به تهران و بازدید مراکز علمی و فرهنگی، برگزاری نشست مشترک معماران ایرانی و اتریشی در مورد معماری در ایران باستان در مرکز فرهنگی اتریش در تهران، سمینار قضا و قضاوت در چرخه دادگستری قضایی ایران و اتریش در تهران و حضور موزیسین مشهور اتریش در ایران برای برگزاری چند برنامه و آموزش موسیقی و....از جمله برنامه های فرهنگی سفارت اتریش در ماه آینده خواهد بود.
وی در پایان گفت: فعالیت های ارزنده فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی نیز نقش بسیار مهمی در این زمینه داشته است.
شماره 019 ساعت 11:30 تمام
۰ نفر