تهران- ایرنا- فرودگاه پراگ روز شنبه اعلام کرد که چند حمله سایبری را به شبکه اینترنتی خود در روزهای اخیر دفع و خنثی کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از پراگ؛ نهاد امنیت سایبری جمهوری چک اخیراً درباره حملات احتمالی برای آسیب رساندن به بیمارستان ها و تأسیسات زیرساختی این کشور واقع در شرق اروپا هشدار داد بود.
سخنگوی فرودگاه پراگ با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: تلاش برای حمله به صفحات تارنمای این فرودگاه در مراحل نخست، ردیابی و همچنین مراحل احتمالی بعدی حمله جلوگیری شد که ممکن بود به صورت بالقوه به تأسیسات و کارکرد این شرکت، آسیب برساند.
چند بیمارستان جمهوری چک نیز روز جمعه از موفقیت در جلوگیری از تلاش برای حمله به سامانه های رایانه ای خود گزارش داده بودند.
سازمان نظارت بر امنیت سایبری جمهوری چک (NUKIB) روز پنجشنبه با پیش بینی حملاتی به منظور آسیب رساندن یا از کارانداختن رایانه ها و سامانه های رایانه ای در روزهای آینده، هشدار داده بود.
دولت آمریکا نیز روز جمعه با ابراز نگرانی از تهدید حملات سایبری به بخش بهداشت و درمان جمهوری چک، به عاملان و مرتکبان این اقدام هشدار داده بود.
یک مقام جمهوری چک که می خواست ناشناس بماند، گفت: هنوز عامل این اقدام که توسط نهاد امنیت سایبری این کشور خنثی شده، شناسایی نشده است اما تصور می شود کار یک دشمن جدی و پیشرفته باشد.
توماس پتریک وزیر امور خارجه جمهوری چک نیز روز شنبه با بیرحمانه دانستن این اقدامات در دوره همه گیری ویروس کرونا، در توئیتر نوشت: امیدوارم کارشناسان ما کشف کنند که چه کسی به از پای درآمدن جمهوری چک در برابر این بیماری، علاقه مند است.
رسانههای غربی از پراگ گزارش دادند: دولت جمهوری چک تصمیم گرفته با هدف احیای وضع آسیب دیده اقتصادی به دنبال شیوع کرونا، فروشگاه ها و رستورانهای سراسر این کشور بتدریج ظرف دو ماه آینده بازگشایی شوند.
جمهوری چک با جمعیت نزدیک به ۱۱ میلیون نفری در ماه مارس (اسفند) ازجمله نخستین کشورهای اروپایی بود که سریع ترین و شدیدترین تدابیر ضدکرونایی را در قاره اروپا اعمال کرد.
اجرای تدابیر گسترده ضدکرونایی ظرف دو ماه گذشته در جمهوری چک، باعث شده تا این کشور به دنبال ازسرگیری محتاطانه و تدریجی فعالیتهای اقتصادی باشد.
در حالی که برخی مقامات جمهوری چک هشدار دادهاند این طرح بازگشایی تدریجی فروشگاهها و رستورانها ممکن است موجب افزایش شمار مبتلایان به کرونا شود، اما دولت پراگ اعلام کرده این تصمیم بتدریج اجراخواهد شد؛ به طوری که قرار است مغازههای کوچکتر از ۲۰ آوریل(اول اردیبهشت)، مغازههای بزرگ تر ۱۱ مه(۲۲ اردیبهشت) و رستورانها و مراکز خرید از هشتم ژوئن(۱۹ خرداد) بازگشایی شوند.
کارل هاولیسک معاون نخستوزیر جمهوری چک در این خصوصگفت: این طرح بر اساس این هدف است که ویروس کرونا در کجا و چه زمانی مهارخواهد شد.
تا ۲۷ فروردین ۶۱۱۱ مورد ابتلا به کرونا در جمهوری چک تأیید شده که ۱۶۱ فوتی داشته است. با توجه به اینکه تا روز گذشته شمار مبتلایان به کمتر از ۳۰۰ نفر روزانه در ۱۰ روز گذشته بوده و پذیرش مبتلایان کرونا در بیمارستانهای این کشور کمتر از حداکثر ظرفیت سامانه بهداشتی بوده، دولت تصمیم به بازگشایی تدریجی و با احتیاط کسب وکارها در جمهوری چک گرفته است.
به رغم اینکه گفته شده روند ابتلا به کرونا در چند روز اخیر صعودی نبوده، اما مقامات جمهوری چک از مردم کشورشان خواستهاند همچنان ماسک به صورت بزنند و برگزاری جشنوارهها و رویدادهای بزرگ تا اطلاع ثانوی ممنوع خواهد بود.
اخبار مرتبط
-
محققان آمريكايي ادعا كردند:
صفحه پردازش اطلاعات بانكي تارنماي بريتيش ايرويز هك شد
لندن – ايرنا – يك شركت آمريكايي مدعي شد يك رشته كدهايي را در پايگاه اينترنتي بريتيش ايرويز…
-
تاسیسات هسته ای هند هدف حمله سایبری قرار گرفت
دهلی نو-ایرنا- شرکت انرژی اتمی هند که تحت نظر سازمان انرژی هستهای این کشور فعالیت می کند ضمن…
-
حمله سايبري به پايگاههاي اينترنتي تركيه؛ سرخط مطبوعات تركيه/4 دي
آنكارا- ايرنا- حمله سايبري به پايگاههاي اينترنتي تركيه، برخورد يك هواپيماي ايراني در فرودگاه…
نظر شما