بوشهر - ایرنا - لگجی ( کاپاریس) در طب سنتی یکی ازگیاهان پرخاصیت و پر کاربرد است که در دشتهای گرم و خشک میروید و میوه رسیده آن خام خوری و غنچههای گل پخته شده و میوه نارس آن با طعمی کم نظیر برای چاشنی برخی غذاها و تهیه ترشی استفاده میشود.
بوشهر - ایرنا - لگجی ( کاپاریس) در طب سنتی یکی ازگیاهان پرخاصیت و پر کاربرد است که در دشتهای گرم و خشک میروید و میوه رسیده آن خام خوری و غنچههای گل پخته شده و میوه نارس آن با طعمی کم نظیر برای چاشنی برخی غذاها و تهیه ترشی استفاده میشود.
نظر شما