سنندج- ایرنا- فصل بهار انواع گیاهان خوراکی بین مردم کردستان علاقه مندان زیادی پیدا خواهد کرد و مصرف آن زیاد می شود.

به گزارش ایرنا، در این فصل نزدیک به ۵۰ نوع گیاه خوراکی و دارویی و صنعتی در کردستان برداشت می‌شود که هرکدام جدا از تامین وعده‌های خوراکی، شفابخش هستند، مهمترین گیاهان خوراکی شامل کنگر، کنیوال (پیاز کوهی)، قازیاخه، ریواس، منه، خاز، بنا،  خوژه، سوره بنه، گوزروان و گیلاخه هستند.

۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۰:۳۷

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha