دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه ها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود.

فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام می شود. در گذشته گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها کاهش یافته است.

مخاطب گرامی؛ برای دیدن تصاویر بیشتر و دریافت فایل با کیفیت عکس ها می توانید به آژانس عکس ایرنا مراجعه کنید.

IRNA IMAGES

۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha