۲۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۱۵
کد خبر: 81239955
T T
۰ نفر

همدان - ايرنا - همدان پايتخت تاريخ و تمدن ايران زمين با داشتن يك هزار و 830 آثار تاريخي ، فرهنگي و جاذبه هاي گردشگري همچون نگيني بر تارك ايران مي درخشد و گنجينه اي ارزشمند براي گردشگران داخلي و خارجي است.

به گزارش ايرنا جاذبه هاي گردشگري و طبيعي همدان همچون گنج نامه همدان ، سراب هاي گيان و گاماسياب نهاوند و غار شگفت انگيز عليصدر و آثاري همچون تپه هگمتانه ، آرامگاه بوعلي سينا و باباطاهر و صدها آثار ديگر همه ساله گردشگران داخلي و خارجي زيادي را جذب كرده است.

استان همدان همچنين با داشتن 177 امامزاده و بقاع متبركه با سابقه هاي طولاني از جمله امامزاده كوه (محسن) با 700 سال سابقه ، امامزاده عبدالله و شاهزاده حسين در صنعت گردشگري مذهبي نيز فعال بوده و گردشگران زيادي را جذب كرده است.

با گذشت يك ماه از فصل تابستان به دليل تقارن با ايام ماه مبارك رمضان كارگروه گردشگري براي برنامه ريزي و فراهم كردن مقدمات براي جذب گردشگر در فرمانداري همدان تشكيل جلسه داد.

فرماندار همدان در اين نشست گفت: اين شهرستان با داشتن آثار تاريخي و جاذبه هاي گردشگري بسيار هنوز نتوانسته است در حوزه گردشگري موفق عمل كند.

'علي تعالي' افزود: صنعت گردشگري در جهان يكي از منابع مهم درآمد كشورها و عامل توسعه كشورها محسوب مي شود.

وي اضافه كرد: براي برنامه ريزي مناسب و جذب گردشگر و پيشبرد امور در اين بخش 9 كميته شامل حمل و نقل ، امداد و نجات ، خدمات انتظامي و امنيتي ، هماهنگي امور شهري ، خدمات اسكان و رفاه ، نظارت و تنظيم بازار، ارزيابي عملكرد رسيدگي به شكايات ، خدمات بهداشت سلامت و محيط زيست و آمار اطلاع رساني و تبليغات تشكيل شده است.

وي افزود: اين كميته ها بايد به صورت مستمر و ماهانه عملكرد خود را به فرمانداري ارسال كنند.

رييس اداره اوقاف شهرستان همدان نيز گفت: اين شهرستان علاوه بر جاذبه هاي گردشگري ، تاريخي و مذهبي به دليل آب و هواي مناسب همه ساله مسافران زيادي را جذب كرده است.

سيد 'حسن رضوي' افزود: امامزاده محسن (كوه) همدان با داشتن 700 سال سابقه تاريخي در زمينه گردشگري مذهبي از قابليت هاي بسياري برخوردار بوده و سال گذشته حدود 500 هزار گردشگر از اين امامزاده ديدن كردند.

وي اظهار كرد: وجود اين امامزاده در روستاي 'فرجين' و قرار گرفتن اين امامزاده در دامنه كوه از جايگاه ويژه اي برخوردار است و علاوه بر بحث گردشگري در زمينه اشنغالزايي موقت نيز موفق بوده و با ساماندهي 21 دكه براي عرصه محصولات اين بخش براي 50 نفر اشتغالزايي ايجاد كرده است.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان نيز توجه به بخش گردشگري مذهبي را يكي از فعاليت هاي اين اداره كل عنوان كرد و گفت: همه ساله بخشي از اعتبارات براي مرمت و ايجاد محوطه هاي بقاع متبركه و مذهبي هزينه مي شود.

'رزيتا ناصرالمعمار' افزود: در سال گذشته يك ميليارد و 500 ميليون ريال براي مرمت و محوطه سازي امامزاده محسن همدان هزينه شده است.

وي برگزاري سه دوره تور گردشگري مذهبي به شكل رايگان براي آشنا كردن مسافران از اماكن گردشگري مذهبي همدان خبر داد و افزود: دوم و پنجم مرداد ماه امسال نيز اين تورهاي گردشگري توسط بخش خصوصي در دستور كار قرار دارد.

ناصرالمعمار از برگزاري جشنواره تابستاني همزمان با عيد سعيد فطر در همدان خبر داد و گفت: اين جشنواره با 19 برنامه به مدت 40 روز برگزار مي شود و نقش موثري در جذب گردشگر دارد .

عضو كميسيون اقتصاد، سرمايه‌گذاري و گردشگري شوراي اسلامي شهر همدان نيز با تاكيد بر اينكه فرهنگ مهمان پذير بودن بايد در بين مردم تقويت شود گفت: مردم از طريق آموزش بايد طريقه روبرو شدن با گردشگران را فرا گيرند تا مسافران پس از حضور در همدان با خاطرات خوش استان را ترك كنند.

'علي رضايي' افزود: با ارايه خدمات مناسب به گردشگران و طرح جامع گردشگري مي توان در جذب گردشگر داخلي و خارجي به استان بسيار موثر است.

همدان پايتخت تاريخ و تمدن ايران زمين با داشتن يك هزار و 830 آثار تاريخي ، فرهنگي دارد كه حدود يك هزار آثار به ثبت رسيده است.

7523/2624