۶ آبان ۱۳۹۳، ۱۶:۴۶
کد خبر: 81367367
T T
۰ نفر
رییس دانشگاه علوم پزشكی مشهد از برخورد جدی با پدیده زیرمیزی خبر داد

مشهد - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: برخورد با پزشكانی كه زیرمیزی می گیرند از 15 آبان ماه جاری همگام با سراسر كشور بطور جدی در این استان دنبال می شود.

دكتر 'مصطفی محرابی بهار' روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این چارچوب سامانه تلفنی 1690 برای بررسی شكایات و اعتراضات مردم در زمینه تعرفه های پزشكی، به صورت متمركز راه اندازی شده كه 15 آبان ماه افتتاح می شود.

وی گفت: با تدوین و اجرای 'كتاب ارزشگذاری نسبی خدمات پزشكی' از این پس هیچیك از پزشكان حق ندارند در مطبهای خود دریافتهای غیررسمی با عنوان زیرمیزی را برای انجام جراحی از بیماران طلب كنند.

رییس دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: طرح نظارت اجرای تعرفه های پزشكی در خراسان رضوی با همكاری دانشگاه علوم پزشكی و نظام پزشكی مشهد با محوریت تمامی بیمارستانهای دولتی و خصوصی و مطبهای پزشكان اجرا می شود.

وی گفت: در این زمینه با پزشكان خاطی بطور جدی برخورد می شود و هیچ اغماض و چشم پوشی از این بابت صورت نمی گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشكی مشهد افزود: تا پیش از این تعرفه های خدمات پزشكی در بیمارستانها بر اساس مرجع غیربومی كالیفرنیا مربوط به 30 سال پیش اجرا می شد، در حالی كه برای خیلی از خدمات پزشكی در روش قدیم تعرفه ای در نظر گرفته نشده بود.

وی گفت: در 'كتاب ارزشگذاری خدمات پزشكی' هزار و 700 خدمت جدید پزشكی به تعرفه ها اضافه شده است.

او افزود: كتاب جدید ارزشگذاری خدمات، بازنگری كتابی است كه در سال 1384 تدوین شد و در چندین نوبت مورد بازنگری قرار گرفت.

دكتر محرابی گفت: بدین ترتیب بسیاری از مشكلات سازمانهای بیمه گر و بیمارستانها در خصوص تعرفه های پزشكی رفع خواهد شد.

وی همچنین اجرای طرح تحول نظام سلامت را اقدامی بی نظیر با هدف ارتقا سلامت در جامعه عنوان و بیان كرد: این طرح ابتدا با بسته های درمانی شروع شد و بسته های بهداشتی نیز به تازگی اجرا شده و بسته های آموزشی و پژوهشی آن نیز در آینده اجرا خواهد شد.

حدود پنج هزار پزشك در استان شش میلیون نفری خراسان رضوی طبابت می كنند. حدود نیمی از این تعداد را پزشكان متخصص و فوق تخصص تشكیل می دهند.

7487/660