به گزارش ایرنا، پس از سالها انتظار و پیگیری، با پیشنهاد سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ و با حکم سردار اشتری فرمانده ناجا، اولین فرماندهی انتظامی این شهرستان منصوب شد و از خدمات سرکلانتر نهم فاتب سرهنگ «امید بهمنیاری» تقدیر شد.
فرماندار ویژه شهرستان ری در این مراسم با بیان اینکه یکی از درخواست های به حق مردم شهرستان ری تبدیل سرکلانتری این شهر به ستاد فرماندهی بود، گفت: شهرستان ری با دارا بود تاریخ غنی، آثار باستانی متعدد، پنج بخش، ۶ شهر و قرارگیری در مسیر ورودی ۱۷ استان جنوبی کشور به پایتخت جایگاه ویژه در کشور دارد که باید به امنیت آن بیشتر توجه شود.
«حسین توکلی کجانی» به وجود انواع شهرک های صنعتی و صنفی کشور در شهرستان ری اشاره کرد و افزود: این شهرستان به دلیل قرارگیری در کنار کلان شهر تهران و ارائه خدمات خوب به سرمایه گذاران همواره یکی از مقاصد اصلی سرمایه گذاری در کشور محسوب می شود که فقط در سال گذشته یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بخش خصوصی در این شهرستان سرمایه گذاری کرده است.
وی اضافه کرد: وجود حرم عبدالعظیم(ع)، استقرار انواع شهرک ها صنفی و صنعتی و استقرار بیشترین میزان انبارهای کشور در شهرستان ری می طلبید که از لحاظ امنیتی نیز این شهرستان از سرکلانتری به ستاد فرماندهی ارتقاء یابد.
توکلی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر یکی از مهمترین مواردی که فرمانداری به دنبال آن بود ارتقای سرکلانتری شهرری به ستاد فرماندهی بود، افزود: خوشبختانه این مهم امروز به وقوع پیوسته و اولین فرمانده ستاد فرماندهی شهرستان ری معرفی شد.
وی یادآور شد: امنیت شهرستان ری تاثیر بسزایی روی امنیت تهران دارد از همین جهت با توفقات صورت گرفته زمین احداث ستاد فرماندهی شهرستان جانمایی شده و اعتبارات خوبی برای نیروی انتظامی شهرستان گرفته ایم.
توکلی ادامه داد: هم اکنون ۱۵ دستگاه خودرو و ۱۵ دستگاه موتور سیکلت خریداری شده است و به زودی سایر امکانات مورد نیاز ستاد فرماندهی نیز تامین می شود.
ارتقای پلیس شهرستان ری تاثیر زیادی در امنیت پایتخت دارد
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ادامه این آئین با اشاره به ارتقای سرکلانتری شهرستان ری به ستاد فرماندهی، گفت: ارتقا پلیس این شهرستان با توجه به مشکلات و معضلات اجتماعی جنوب تهران تاثیر زیادی در امنیت پایتخت دارد.
«سردار حسین رحیمی»، اظهار داشت: ارتقای پلیس شهرستان ری و ایجاد پلیس های تخصصی از جمله آگاهی، مبارزه با مواد مخدر، پلیس فتا، امنیت اقتصادی، راهنمایی و رانندگی، پلیس پیشگیری و سایر پلیس های تخصصی می تواند نقش بسزایی در افزایش امنیت و کاهش جرایم در جنوب تهران داشته باشد.
وی با بیان اینکه ارتقای سرکلانتری نهم به ستاد فرماندهی با پیگیری چندین ساله مردم و یک سال و نیمه فرماندهی تهران بزرگ انجام شده است، عنوان کرد: امروز به شکل رسمی فرمانده این ستاد معرفی می شود ولی ساختمان و سایر زیرساخت های آن به زودی تکمیل و تحویل پلیس خواهد شد.
رحیمی اضافه کرد: هم اکنون برنامه ریزی لازم جهت ایجاد یگان های مختلف انجام شده است و به زودی تمامی آنها در شهرستان ری ایجاد خواهند شد تا زمینه رضایتمندی مردم منطقه ایجاد شود.
وی با تاکید براینکه امنیت زیرساخت اصلی توسعه و سرمایه گذاری است، ابراز کرد: تلاش اصلی نیروی انتظامی بخصوص در جنوب تهران که محل استقرار شهرک ها و نواحی صنعتی است افزایش و ارتقای سطح کمی و کیفی امنیت است.
رحیمی یادآور شد: هم اکنون مصوبه احداث چند کلانتری از جمله کلانتری شهرک صنعتی شمس آباد صورت گرفته است و عملیات عمرانی ساخت کلانتری محله علائین شهرری نیز پیشرفت ۱۵ درصدی داشته است.
وی در خصوص فرمانده انتخاب شده به ستاد فرماندهی شهرستان ری نیز، گفت: سرهنگ دوستعلی جلیلیان از نیروهای شاخص پلیس است که پیش از این به خوبی در شهرهای مهرستان و ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان انجام خدمت کرده است.
به گزارش ایرنا، مراسم تکریم سرکلانتر نهم و معارفه اولین فرمانده انتظامی شهرستان ری امروز(چهارشنبه) با حضور سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ، حسین توکلی کجانی فرماندار ویژه شهرستان ری و جمعی از مسئولان شهرستان در فرمانداری برگزار شد.
شهرستان ری با یک میلیون نفر جمعیت و پنج بخش و ۶ شهر در جنوب تهران واقع شده است.
نظر شما